Haberler

Okulda Boya ve Tadilat Yetişmedi, Açılmadan Bir Hafta Tatil...

Bursa'da 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk gününde bir okulda yapılan boya ve tadilat çalışmaları sebebiyle öğrencilere 1 hafta tatil verildi.

Bursa'daki bazı okullarda 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı sıkıntılı başladı. Merkez Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi'ndeki Şehit Piyade Er Nezir Akgül Okulu'nda 3 aylık arada yapılmayan tadilat ve boyama çalışmaları okulun açıldığı ilk günde yapılmaya başlandı.

Sabah saatlerinde çocuklarıyla birlikte okula gelen aileler şoku yaşarken, öğretmenlerin uyarılarıyla tekrardan evine dönmek zorundan kaldılar. Okuldaki boya ve tadilatın 1 hafta süreceği ve öğrencilerin önümüzdeki pazartesi günü ders başı yapacağı öğrenildi.

Sabah saatlerinde okula geldiklerini ifade eden öğrenciler, "Okulda boya ve tadilat sebebiyle 1 hafta sonra açılacağını öğrendik. Bizde bahçede oyun oynuyoruz" dedi.

Okuldaki öğretmenler ise, müdürün yazın okulu boyatmadığını ve tayini çıkıp gittiğini ifade ettiler. Okulun daha güzel, temiz olması için muhtar ve vatandaşlardan yardım topladıklarını belirten öğretmenler, bu ortamda çocukların iyi bir öğretim göremeyeceklerini açıkladılar. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

title