Haberler

Okul Yolunda Can Veren Yunus Toprağa Verildi

Aydın'ın Nazilli ilçesine kardeşiyle birlikte motosikletle okula giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Yunus Astepe, son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın'ın Nazilli ilçesine kardeşiyle birlikte motosikletle okula giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Yunus Astepe, son yolculuğuna uğurlandı.

Gedik köyü mezarlığında düzenlenen cenaze törenine Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Erhan Aydın ve Alaaddin Yalçınkaya, Okul Müdürü Hayrettin Öğünç ve sınıf arkadaşları ile köylü vatandaşlar katıldı. Derin bir üzüntü içinde olduklarını ifade eden Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan; "Gerik köyünden kardeşi ile birlikte Nazilli'ye motosikleti ile gelmekte iken elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden ve bizleri çok üzen Nazilli Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerimizden Yunus Astepe'ye Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Kaza haberini duyduklarında şok olduklarını belirten İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erhan Aydın ise İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin de Yunus'un zamansız ölüm haberine üzüldüğünü dile getirdi.

DUALAR FATMA İÇİN

Arkadaşlarını kaza sonucunda kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren sınıf arkadaşları da Yunus'u son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Yunus'un çok çalışkan olduğunu mezarı başında ifade eden sınıf başkanı Engin Bilen; "Hepimiz Yunus'u çok seviyorduk. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Çalışmayı çok seviyordu. Arkadaşımızın okuluna gelirken geçirdiği trafik kazası sonucunda aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü. Şimdi dualarımız aynı kazada ağır yaralanan kardeşinin iyileşmesi için" şeklinde konuştu.

Öte yandan aynı kazada ağır yaralanan Nazilli Nahit Menteşe Kız Meslek Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki kız kardeşi Fatma Astepe'nin ise geçirdiği ameliyat sonrasında yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title