Haberler

Okul Yok, Piazza'da Eğlence Çok

Güncelleme:

İkinci yarıyıl için enerji toplamaya çalışan Şanlıurfalı çocukların tatil planlarına Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi cazip alternatiflerle katkıda bulunuyor.

Eğitim yılına verilen arada, dinlenip eğlenerek ikinci yarıyıl için enerji toplamaya çalışan Şanlıurfalı çocukların tatil planlarına Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi birbirinden cazip alternatiflerle katkıda bulunuyor.

"Okul Yok, Eğlence Çok" sloganıyla sömestr tatili etkinliklerini başlatan Piazza AVM, öğrencilerin tatillerini dolu dolu yaşamaları için 30 Ocak'a kadar sürecek zengin içerikli aktivite programı hazırladı.

Öğrencilerin dikkatlerini, el becerilerini ve yeteneklerini geliştirmeye yönelik faaliyetlere odaklayıp zihinlerinin yararlı çalışmalarla boşaltılmasının hedeflendiği etkinlikler, Cam Boyama atölyesi ve Resim Tamamlama çalışması ile başladı. Çocukların renkli dünyalarını cam objeler üzerine yansıttıkları çalışmayı aileler de ilgiyle izledi.

KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRECEKLER

Fındık Kurdu Çocuk Atölyesi tarafından düzenlenen faaliyetler 28 Ocak Çarşamba Günü Tabaktan Tavşan Yapımı, 29 Ocak Perşembe Günü Kavanozda Bebek Var ve 30 Ocak Cuma Günü Pamuktan Kuzu Yapımı atölyeleriyle sürecek. Çocuklar, birbirinden renkli ve neşeli bu etkinliklerde geliştirdikleri becerilerle üretecekleri ve ömür boyu saklayabilecekleri objeler tasarlarken, aynı zamanda akranlarıyla keyifli zaman geçirecek.

ÜCRETSİZ YARARLANIYORLAR

Küçük öğrencilerin eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi için enerji toplayacakları atölyeler, saat 16.00-18.00 arasında faaliyet gösteriyor. Katılımın ücretsiz olduğu atölyelerdeki çalışmalar sırasında kullanılan malzemelerin tümü Şanlıurfa Piazza AVM tarafından bedelsiz olarak karşılanıyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title