Haberler

Okul Yaptıran Hayırsevere Bisiklet Hediye Edildi

Güncelleme:

Manavgat'ta okul yaptıran hayırsever Muzaffer Büyük'e okul yönetimi tarafından çocukluğunda hayalini kurduğu bisiklet hediye edildi.

Manavgat'ta okul yaptıran hayırsever Muzaffer Büyük'e okul yönetimi tarafından çocukluğunda hayalini kurduğunu ama alamadığını belirttiği bisiklet hediye edildi.

Manavgat'ta iş adamı Muzaffer Büyük tarafından yaptırılan Şule-Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin 17 derslikli ek binasının açılışı nedeniyle düzenlenen törene Vali Yardımcısı Turan Eren, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, belde belediye başkanları, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Vali Yardımcısı Eren, burada yaptığı konuşmada, son yıllarda Antalya'da yapılan okulların yüzde 60'a yakınının hayırseverler tarafından yaptırıldığını belirterek, son yıllarda yapılan okul sayısının 50-60 yılda yapılan okuldan daha fazla olduğunu söyledi.

Eren, hayırsever Büyük ailesine eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Şule ve Muzaffer Büyük çiftine onur belgesi verildi.

Daha sonra okul müdürü Emine Çataltaş, hayırsever iş adamı Muzaffer Büyük'ün çocukluğunda hayalini kurduğu bisikleti alamadığını öğrendiklerini anlatarak, bu nedenle kendisine bisiklet hediye etmeye karar verdiklerini ifade etti.

Bisikleti alan Büyük ise çocukluğunda hayalini kurduğu bisikleti hediye eden okul yönetimine teşekkür ederek, hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Törende daha sonra açılışı yapılan binada incelemelerde bulunuldu.

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Şükrü Sözen Turan Eren Manavgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title