Haberler

Okul Yakınındaki Heyelan Korkuttu

Fatsa(ordu), (Dha)

FATSA(Ordu), (DHA)

ORDU`nun Fatsa İlçesi`ne bağlı Ilıca Beldesi`nde 150`si yatılı 400 öğrencinin eğitim gördüğü Pansiyonlu İlköğretim Okulu`nun bulunduğu dere yatağında meydana gelen heyelan paniğe neden oldu. Okulun tehlikeye girmesiyle Belediye Başkanı Ahmet Altuntaş, yetkililere çağrıda bulunarak, ``Dere yatağına en az 150 metre set duvarı yapılmazsa, bir dahaki heyelanda okul tehlikeye girebilir`` dedi.

Fatsa İlçesi Ilıca Beldesi`ndeki Pansiyonlu İlköğretim Okulu`na 400 metre mesafede bulunan Ilıca deresi kenarında aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelan korku yaşattı. Heyelanın okula yaklaşık 150 metre kadar yaklaşması öğretmen, öğrenci ve velileri tedirgin etti. Ilıca Belediye Başkanı Altuntaş, okulda 150`si yatılı 400 öğrencinin bulunduğunu belirterek, ``Heyelanın okulu etkileyeceği gerekçesiyle, set yapılması için DSİ`yi bilgilendirmiştik. Rapor tutuldu, ancak bugüne kadar gereği yapılmadı. Dere yatağına en az 150 metre set duvar yapılmazsa, bir dahaki heyelanda okulumuzda tehlikeye girebilir`` dedi.

FA(İS/COŞ) (FOTOĞRAF)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title