Haberler

Okul Sütü Dağıtımı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlıklarının işbirliğiyle yürütülen Okul Sütü Programı kapsamında Bartın’da süt dağıtım töreni düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlıklarının işbirliğiyle yürütülen Okul Sütü Programı kapsamında Bartın'da süt dağıtım töreni düzenlendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca ortaklaşa hazırlanan ve 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yürütülen Okul Sütü Programı kapsamında, Bartın'da ana sınıfı dahil olmak üzere ilk dört sınıf öğrencilerine UHT süt dağıtım töreni gerçekleştirildi. Kemal Sabriye Ocakçı İlkokul ve Gürgenpınarı İlköğretim Okulunda gerçekleşen törene Vali Yardımcısı Osman Altın, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, Bartın Defterdarı Ali Sağlam, Bartın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir, Bartın Gıda, Tarım İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aytekin Yıldırım katıldı. Eğitim öğretim yılı sonuna kadar haftada 3 gün öğrencilere 1 ve 4. Sınıf öğrencilerine UHT içme sütü dağıtılacağı belirtildi. Öğrencilere süt içme alışkanlığını kazandırmak ve dengeli beslenme suretiyle gelişme oranlarını artırmak amacıyla dağıtılan UHT içme sütünün bu yıl 10 bin öğrenciye ulaşması hedeflendiği belirtildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title