Haberler

Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Kickboks Şampiyonası

Aksaray'da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Kickboks Şampiyonasında Beyşehirli sporcular, iki Türkiye birinciliği ve bir Türkiye ikinciliği elde etti.

60 kilogram bayanlar kategorisinde Atatürk Ortaokul öğrencisi Şeyma İyiel ve 69 kilogram erkeklerde müsabakalara giren Oğuz Buğra Gürsoy Türkiye şampiyonu oldular. 47 kilogram erkekler kategorisinde ise Ali Demiş ikinci oldu.

Antrenör Ömer Sevinç, yaptığı açıklamada, Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Kickboks Şampiyonasında en başarılı dönemi yaşadıklarını söyledi.

Kulüp olarak Aksaray'da ilçelerini başarıyla temsil ettiklerini ifade eden Sevinç, şöyle konuştu:

"Katıldığımız şampiyonada 2 birincilik, 1 ikincilik derecesi elde ettik. Tüm sporcularımızı başarılarından ötürü kutluyorum. Türkiye'nin yıldızı parlayan en önemli sporlarından olan kickboksta ilçemiz Beyşehir'in ismini en iyi şekilde duyurduğumuz için çok mutluyuz, sevinçliyiz. Bundan sonraki amacımız ise başarılara yenilerini eklemek olacak. Şampiyona boyunca bizlere her türlü desteği veren Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk'a desteklerinden ötürü teşekkür ederim."

Kaynak: AA / Spor

Beyşehir Aksaray Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title