Haberler

Okul Sporları Turnuvası, Masa Tenisi ile Başladı

Elbistan Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edine okul sporları, masa tenisi turnuvası başladı.

Müsabakalar resmi olarak Milli Eğitim Bakanlığı Gençlik Spor Müdürlüğünde yapılan protokol doğrultusunda, İl Gençlik Hizmetleri Genel Spor Müdürlüğü organizasyonunda, İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ortaklaşa organizesi ile gerçekleştirilecek. Önceki gün başlayan spor müsabakaları karşılaşmaları şubat ayının sonunda bitecek. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde erkek ve kız öğrenciler için ayrı ayrı yapılacak olan yarışmaların amacı, öğrencilerin eğitimlerinin yanı sıra spor yaparak bedensel ve zihinsel gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlamak.

Sportif faaliyetlere büyük önem veren Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü, dolu dolu bir 2014-2015 eğitim-öğretim yılı geçirmeyi planlıyor. Okul sporları arasında satranç, futbol, futsal, hentbol, masa tenisi ve voleybol gibi birçok branş yer alıyor. Önceki gün başlayan müsabakalarda her kategoride birinci olan öğrenciler Kahramanmaraş'ta yapılacak olan turnuvalarda ilçeyi temsil edecek.

Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen masa tenisi turnuvasına ilçe genelindeki 31 okuldan toplam 300'den fazla kız ve erkek öğrenci katıldı. Turnuva hakkında konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz, "Okul sporları etkinliği kapsamında ilçemiz genelinde bulunan okullar arasında masa tenisi turnuvası düzenledik. Turnuva 2 gün sürecek. Minik, yıldız ve genç erkek-kız öğrencileri arasında düzenlenen turnuvaya 31 okuldan öğrencilerimiz katılıyor" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kahramanmaraş Elbistan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title