Haberler

Okul Sporları Kros Müsabakaları Yapıldı

Bolu'da Okul Sporları Kros İl Birinciliği müsabakaları, 18 farklı okuldan 121 sporcunun katılımıyla 4 farklı kategoride gerçekleştirildi.

Bolu'da Okul Sporları Kros İl Birinciliği müsabakaları, 18 farklı okuldan 121 sporcunun katılımıyla 4 farklı kategoride gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları kapsamında gerçekleşen kros müsabakaları Gölköy'de de yapıldı.

Düzenlenen yarışmalarda, yıldız kızlar 2 bin, yıldız erkek ve genç kızlar 3 bin, genç erkekler ise 5 bin metrelik parkurda ter döktü.

Yarışmalarda, Ferdi Yıldız Kızlar kategorisinde, Canip Baysal Orta Okulundan Gamze Göktaşı birinci, 50. Yıl Orta Okulundan Hanife Öztürk ikinci ve 50. Yıl Orta Okulundan Duygu Nur Bozak üçüncü oldu.

Ferdi Yıldız Erkekler kategorisinde, Alıçören Orta Okulundan Murat Yalçınkaya birinci, Canip Baysal Orta Okulundan Umut Tığlı ikinci olurken, Seben Ortaokulundan Süleyman Emin Fidan üçüncülüğü elde etti.

Ferdi Genç Kızlar kategorisinde, Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesinden Büşra Sultan Gürcan birinci Bolu Atatürk Anadolu Lisesinden İlayda Sıla Sır ikinci ve Bolu Spor Lisesinden Elif Akdağ üçüncü oldu.

Ferdi Genç Erkekler kategorisinde ise Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Kerem Ataş birinci, Oğuzhan Özkan ikinci ve Erdi Sert üçüncü oldu.

Yarışların, takım grubunda ise Yıldız Kızlarda 50. Yıl İzzet Baysal Orta Okulu birinci, Canip Baysal Orta Okulu ikinci, Kültür Orta Okulu üçüncülüğü elde ederken, Yıldır Erkeklerde de Canip Baysal Orta Okulu birinci, Alıçören Orta Okulu ikinci ve Kültür Orta Okulu üçüncülüğü kazandı.

Genç Kızlar kategorisinde ise Spor Lisesi birinci, Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi ikinci ve Bolu Anadolu Lisesi üçüncü olurken, Genç Erkekler kategorisinde de Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci ve Bolu Anadolu Lisesi? üçüncü oldu.

Yarışmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren sporcu ve okullara ödülleri, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Ramazan Demir ile Sadettin Evren, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Gölköy Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title