Haberler

Okul Sporları Hentbol Müsabakaları Tamamlandı

Bolu'da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen, Hentbol Gençler A kategorisi müsabakaları tamamlandı.

Bolu'da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen, Hentbol Gençler A kategorisi müsabakaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen 2015-2016 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan genç erkek-kız hentbol müsabakaları oynanan final maçıyla sona erdi.

Kızlarda 3, erkeklerde 6 ise okul takımının katılımıyla Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Spor Salonunda oynanan müsabakalarda, bayanlarda Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi, erkeklerde de Bolu Spor Lisesi il birincisi oldu.

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde bayanlarda dereceye giren, Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi, Bolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Canip Baysal Anadolu Lisesi ile erkeklerde dereceye giren Bolu Spor Lisesi, Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi, Bolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Canip Baysal Anadolu Lisesi?ne ödülleri, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Sadık Öztürk, AİBÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Necip Evren tarafından verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title