Haberler

Okul Servisi Yan Yattı: 9 Yaralı

Burdur'un Tefenni ilçesinde okul servisinin yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tefenni ilçesinde eğitim gören ortaokul öğrencilerini Beyköy Köyü'ndeki ev ve yurtlarına taşıyan Hüseyin Erbil yönetimindeki 15 ED 496 plakalı okul servisi, Beyköy Köyü girişinde sola yattı. Kazada sürücü Hüseyin Erbil ve 9 öğrenci yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara müdahale ederken, kazada sıkışan sürücü Hüseyin Erbil, sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Kazada ağır yaralanan 11 yaşındaki Ahmet Suat Yıldırım Burdur Devlet Hastanesi'ne ameliyata alınırken, 10 yaşındaki Ömer Dağlar ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada yaralanan diğer öğrencilerin isimleri ise şöyle:

"Halil Yanardağ (10), Arif Topçu (16), Durmuş Çelikbaş (11),, Sıla Tosun (10), Abdurrahman Süslü (9), Fatma Yıldırım (10), Mehmet Can Tosun (10)."

Öte yandan, Burdur Vali Vekili Bahir Altunkaya ile Tefenni Kaymakamı Onur Yeniay da kazayı haber alınca hastaneye gitti. Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram da hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner ve MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı da kazayla ilgili bilgi alarak öğrenci velilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suat Yıldırım Tefenni Beyköy Erbil Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

sümeyra durdane:

ALLAH ŞİFALAR VERSİN . .

0
0
yanıtYanıtla
busramobilWeb@haberler.com:

Allah acil sifalar versin

0
0
yanıtYanıtla
suleymanmobilWeb@haberler.com:

Geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
HÜSEYİN DEMİRBİLEK:

KAZADA BULUNAN BÜTÜN KADEŞLERİME GEÇMİŞOLSUN DİLEKLERİMLE

0
0
yanıtYanıtla
ismail özyurt:

allah şifalarını versin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title