Haberler

İlkadım'da Okul Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Samsun'un İlkadım ilçesinde okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İlkadım Kaymakamlık Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Kaymakam Turan Atlamaz okul müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada, "Yaşam koşulları hızla değiştiği gibi eğitim ortamları ve olanakları da teknolojiyle birlikte değişim göstermektedir. Hem kendi gelişiminiz hem de çocukların eğitiminde etkin olmak için sizlerden istediğim bu gelişmeleri takip etmeniz, yakalamanız ve geçmeniz. Tabi sadece hızla değişen ve gelişen eğitim öğretimi teknolojiyle değil yakalayacağınız sinerji ile de sağlamanız gereklidir. Bulunduğunuz okul ortamında müdür yardımcıları, öğretmenler, okul çalışanları, öğrenciler, okul çevresi, aileler ile birlikteliği sağlamanız gereklidir. Tüm bunları gerçekleştirmek zordur. Eğitim hizmetleri fedakarlık göstermeyi gerektiriyor. Samimiyet, hukuk dairesi içinde başarıya kilitlenelim" dedi.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ise kaymakamlık makamımızın eğitim konularındaki hassasiyetinin görüldüğünü ve bunun sonucu olarak da ortaya çıkan geçen seneki başarıların artarak devam edeceği ifade etti.

Ayrıca Çetinkaya, her okulda kurum kültürü oluşturulması için yapılacak çalışmalar, okul güvenlik sistemlerinin yenilenmesi, okullarda kültürel sosyal faaliyetlerin yapılması gibi konularda değerlendirmeler yaptı. Genel iş ve işlemleri anlatan Müdür Çetinkaya emeği geçen tüm okul yöneticilerine teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turan Atlamaz Çetinkaya İlkadım Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title