Haberler

Okul Kitaplarını Taşıyan Kamyon Devrildi: 2 Ölü, 2 Yaralı

Çorum'un Kargı ilçesinde, okul kitapları taşıyan kamyonun kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kargı- Sinop karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara'dan Sinop'a okul kitapları götüren Yunus Yılmaz (23) yönetimindeki 06 BP 3279 plakalı kamyon, Karagöl mevkiine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarında bulunan çeşme ve mescide çarpan kamyon takla atarak durabildi. Kazada kitap yüklü kamyon hurdaya dönerken, yol kenarında bulunan mescit ve çeşme yıkıldı, kitaplar da yollara saçıldı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, jandarma ve Kargı Belediyesi kaza kırım ekibi sevk edildi.

Kazada kamyon sürücüsü Yunus Yılmaz (23) ve kamyonda bulunan Cengiz Akıncı (22) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı M.Y. (9) ve İsa Bağcı (27) ise sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sinop Kargı Çorum 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title