Haberler

Okul Bahçesinde Anlamlı Kareografi

Aksaray’da öğrenciler, Çanakkale’de hayatını kaybeden askerlerin manevi hatırasına okul bahçesinde bedenleriyle ‘100’ yazarak anlamlı bir kareografi oluşturdu.

Aksaray'da öğrenciler, Çanakkale'de hayatını kaybeden askerlerin manevi hatırasına okul bahçesinde bedenleriyle '100' yazarak anlamlı bir kareografi oluşturdu.

Hacı Kerim Yardımlı İmam-Hatip Ortaokulu, bu defa da Çanakkale ve Sarıkamış'ta şehit düşen yaklaşık 370 bin askerin hatırasına anlamlı bir etkinliğe imza attı. Düzenlediği salon programına ek olarak okul bahçesinde dev 100 yazısı oluşturan öğrenciler kendilerine destek veren öğretmenleri ile birlikte önemli bir vazifeyi yerine getirmenin coşkusunu yaşadı. Görsel sanatlar öğretmeni Mehmet Selen, beden eğitimi öğretmeni Mehmet Bakan ve sosyal bilgiler öğretmeni Şaban Kılıç'ın çalışmaları ile başlayan faaliyete öğrencilerin, diğer öğretmenlerin ve okul idaresinin destekleriyle adeta görsel bir şölene dönüşen kareografi yemek saatinde tertip edildi.

650 öğrencinin yazdığı dev 100 rakamının önünde bayrak açan ve Çanakkale ve Sarıkamış yazılarının her bir harfini tutan okul öğretmenleri binanın dördüncü katından çekilen kamera ve fotoğraf makinelerine pozlar verdi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarıkamış Çanakkale Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
title