Haberler

Okü Sinerji Kulübü Osmaniye'de 4 Okula Kütüphane Kazandırdı

Çukurova Üniversitesi’nin (ÇÜ) 40. yıl etkinlikleri kapsamında başlatılan "40. Yıla 40 Kütüphane” projesi yürütücülerinden Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Sinerji Kulübü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Osmaniye’de 4 okula kütüphane kazandırıldı.

Çukurova Üniversitesi'nin (ÇÜ) 40. yıl etkinlikleri kapsamında başlatılan "40. Yıla 40 Kütüphane" projesi yürütücülerinden Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Sinerji Kulübü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Osmaniye'de 4 okula kütüphane kazandırıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı'nca da desteklenen ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Sinerji Kulübü tarafından yürütülen proje kapsamında 4. Kütüphane Düziçi Çitli Harun Reşit Ortaokulu'na kuruldu.

Kütüphanenin kurulum aşamasında bizzat görev alarak, yanlarında getirdikleri kitapları raflara dizen OKÜ Sinerji Kulübü üyeleri, ortaokul öğrencileriyle birlikte gün boyu değişik aktiviteler gerçekleştirdiler.

OKÜ Sinerji Kulübü Başkanı Eren Güllü, "Yürütülen "40.Yıla 40 Kütüphane" projesi kapsamında 4. kütüphaneyi Düziçi Çitli Harun Reşit Ortaokulu'na kurduğumuz için çok mutluyuz. Proje kapsamında Adana ve Osmaniye'de 12 okula kütüphane kurduk. Hedefimiz 40 okula kütüphane kurmak.13. ve 14. kütüphanenin kurulması içinde girişimde bulunmuş durumdayız. Gerekli destek ve imkanların sağlanmasıyla birlikte Manisa'nın Soma ilçesinde belirlenen okullara da kütüphane kurmayı hedefliyoruz. 2015 yılının Nisan ayına kadar devam edecek projemiz için kitap bağışında bulunmak isteyen duyarlı arkadaşlarımızı sosyal medya üzerinden bekliyoruz. Bu anlamda 'sinerjikulubu.org' adlı sitemizi ziyaret etmelerini istiyoruz. Projemizin yürütülmesi için bize destek verenler herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Osmaniye Düziçi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title