Haberler

Oktay Vural, Oyunu Kullandı

Mhp Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, oyunu Gaziemir ilçesi Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'nda kullandı. Oy kullanacağı okula saat 11.00 sıralarında gelen Vural, burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gaziemir ilçesi Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'nda kullanacağı 1137 numaralı sandığa yanındaki partililerle birlikte giden Oktay Vural, 'Hayırlı olsun' temennisiyle oyunu kullandı. Oyunu attıktan sonra, sandık görevlilerine seçime katılımın nasıl olduğunu sordu, ardından da görevlilerle tek tek tokalaştı. Oyunu kullandıktan sonra, okulun önünde basın açıklaması yapan Oktay Vural, şöyle dedi:

"Aziz vatandaşlarımızın, parlamenter demokrasiye sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. MHP mutabakat adına tek başına iktidar olmazsa, partiler arasında belli irade oluşması için pozisyonumuzu olumlu şekilde kullanacağımızı ifade ediyorum. 1 Kasım seçimlerinin sonuçları itibariyle devletimize hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum. 7 Haziran seçim sonuçlarını hazmedemeyenlerin getirdiği süreç sonucunda vatandaşın verdiği sonucu algılamayanlar, tekrar 'milli irade yanlış yapmıştır' diyerek yeni bir seçim yapıldı. Mutabakat zemininde ülkenin milli irade sonuçları hazmedilmedi. Ben inanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinden sonra oluşacak milli irade sonucunda mutabakat zemini güçlenecektir. Aziz vatandaşlarımızın, cumhuriyetimiz 92. yılında parlamenter demokrasiye sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. MHP mutabakat adına tek başına iktidar olmazsa, partiler arasında belli irade oluşması için pozisyonumuzu olumlu şekilde kullanacağımızı ifade ediyorum. Seçim süreci boyunca elimizde bulunan bütün imkanlarla vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Niyetimiz hayır inşallah akıbetimiz de hayır olacaktır."

Amasya'nın Göynücek İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Kemal Şahin'in oyunu gece kullanıp sosyal medya hesabından oy pusulasını paylaştığı iddiasının sorulması üzerine Vural, "Burası Amasya, yapan da bir okul yöneticisi. Bunlar kabul edilebilir değil. Güvenlik tedbirleri yok. PKK istediği gibi yönlendirme yapıyor baskılar ve tehditler devam ediyor. Manisa'dan bu konuda çok telefonlar geldi. Milli iradeyi çarpıtmayın. Aziz milletimizin, milli iradenin oyunu çalmak kabul edilecek şeyler değil. İl seçim kurulu ne yaptı? Hakim teminatı nerededir? İvedilikle bu kişi hakkında kamuoyuna açıklayıcı bilgi verilmesi gerekiyor. Seçim devam etmektedir. Bu kanaatlerin yaygınlaşması hayal kırıklığı oluşturur, kin ver nefret duygularını artırır. Sandıkta kaybettiklerini sokakta bulamayacaklar" diye yanıt verdi. Vural, burada bir süre oy kullanmaya gelenlerle sohbet etti, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Yahya Kemal Beyatlı Oktay Vural Gaziemir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title