Haberler

Oktay Vural, Oğlunu Askeri Birliğe Teslim Etti

Güncelleme:

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, oğlu Oğuz Vural'ı vatani görevini yapmak üzere Kastamonu kışlasına teslim etti.

Kalabalık bir gurupla kışlanın önüne gelen MHP'li vekil Oktay Vural, oğlunu birliğe teslim ederken duygulu anlar yaşadı.

BABA-OĞUL TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİ GEZDİLER

Askerliği Kastamonu Gölköy 5'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'na çıkan oğlu Oğuz Vural'ı (24) askeri birliğe teslim etmek üzere Kastamonu'ya gelen MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

7 DEFA DAHA KASTAMONU'YA GELME TEMENNİSİ

İlk olarak Münire Medresesi'ni ziyaret eden Oktay Vural, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Alışveriş yapmayı da ihmal etmeyen Vural, daha sonra Nasrullah Meydanında Şadırvandan su içti. Vural, şadırvandan su içtiği esnada ömürleri yeterse en az 7 defa daha Kastamonu'ya gelme temennisinde bulundu. Ardından Hz. Pir Şeyh Şabanı Veli Hazretleri ile Mehmet Feyzi Efendinin türbesini de ziyaret eden Vural, bu zatların başında oğlu ile birlikte dua etti.

KIŞLA ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR

Daha sonra Vural ve beraberindekiler, konvoy eşliğinde şehir içerisinden Gölköy'deki Kastamonu 5'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı'na gitmek üzere hareket ettiler. Oğlu Oğuz Vural'ı birliğe teslim ederken Kışla önünde duygusal anlar yaşayan Vural, diğer ailelerle birlikte sıraya girerek diğer askerlere de 'hayırlı tezkereler' temennisinde bulundu.

OĞLU İÇİN AYRICALIK TANINMAMASINI İSTEDİ

Görevliler tarafından öncelik talebini kabul etmeyen Oktay Vural, oğlu Oğuz Vural ile birlikte resmi işlemler için sıraya girdi. Vekillik sıfatından ötürü herhangi bir ayrıcalık istemediğini belirten MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, herkes için yapılan resmi prosedürlerin oğlu için de uygulanmasını ve herhangi bir ayrıcalık tanınmaması talebinde bulundu.

Kışla önünde kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşan Oğuz Vural, dualar eşliğinde acemi eğitimini yapmak üzere resmi işlemlerinin ardından birliğe teslim oldu. Oktay Vural ile eşi Prof. Dr. Tuba Vural, oğlunu teslim ederken duygu dolu anlar yaşadı.

Vural, kendilerini bu onur ve mutluluk dolu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Vural'a MHP İl Başkanı İlhan Engin, Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtçu ile çok sayıda partili eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Oktay Vural Oğuz Vural Kastamonu İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (154)

özer:

adamın dibi

80
6
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Helal olsun oktay vurala.askerden kacan serefsiz lere ornek olsun.

55
14
yanıtYanıtla
volkan:

Eğer MHP ve şakşakçıları olmasaydı, biz türkler ve kürtler iki kardeş gibi yaşrdık. ama bunlar kürt vatandaşlarımızı inkar edip yok saydılar, dillerini yasakladılar. bu yüzen pkk başımıza musalat oldu. onbinlerce insanımız bunların yüzünden öldürüldü. bunun hesabını nasıl verecekler acaba?

9
44
yanıtYanıtla
skhbidealist34_@hotmail.com:

al işte bi pravokatör daha ....

yanıt0
yanıt0
KIRŞEHİR:

Oğlu komando olsa onada gösteriş için yapıyo bişey yapmayacak yatacak dersiniz beyin bedava konuşun durun. Şerefiyle askerlik yapıyo helal olsun.

38
11
yanıtYanıtla
ali:

Politika kokan hareket bunlar. Halk bunları yemiyor artık.

21
25
yanıtYanıtla
ONURMKS@MM.XOM:

Halk neyi yiyor? çürük raporu alıp askere oğlunu göndermeyenleri yiyor dimi...

yanıt0
yanıt0
AYŞE:

EN AZINDAN GİDİYOR.RTE NİN ÇOCUKLARININ NİYE GİTMEDİĞİNİ AÇIKLAYABİLİRMİSİNİZ

33
11
yanıtYanıtla
vay anasını sayın seyircilerkazimozkan21@myne:

RTE başbakan olduğu için çocukları göz önünde. Sen bir de göz önünde olmayıp acayip zengin ve çevresi olan dolapçıların çocuklarına askerde çekilen muameleyi gör. Sanki onlar öz. Mehmetçik üvey. Eğitim yok, spor yok, içtima yok, paso çarşı izni, askerlik değil sanki tatil köyü.

yanıt0
yanıt0
bülent çelik:

helal olsun oktay reis e, bazıları gibi oğluna çürük raporu alıp göndermemezlik yapmadı en azından

35
9
yanıtYanıtla
Tüm 154 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title