Haberler

Oktay Usta Halk Pazarında Uyuya Kalırsa

Güncelleme:

Oktay Usta, pazarda alışveriş yaptı, yoruldu, dayanamadı uyudu. Uyandığında ise onu bekleyen bir sürpriz vardı.

16 yıldır Samanyolu TV'de yayınlanan Yeşil Elma programında birbirinden lezzetli yemekler yapan Oktay Usta, yeni sezon tanıtımı için halk pazarında çekimler yaptı. Esnafla sohbet eden ve birlikte çay içen Oktay Usta, ardından bol bol alışveriş yaptı. Onu gören hayranları da pazara akın etti. Kimi yıllardır televizyonda izlediği Oktay Usta'yı görünce fotoğraf çektirdi kimi ise yemek yaparken ölçüleri nasıl tutturabileceğini sordu. Oktay Usta bir yanda soruları yanıtlamaya çalışırken bir yandan da fragman çekimlerine devam etti.

Pazarda ise bir hayranı ile Oktay Usta arasında geçen sohbet, herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Yanına gelen bir hayranının kilolu halini görünce "Türk kası bu" diyen Oktay Usta'ya, hayranın "Hayır, Oktay Usta'dan oldu bu" şeklindeki esprili cevabı kahkaha dolu anlar yaşattı. Oktay Usta'nın tavsiyesi ise düzenli ve sağlıklı beslenme oldu.

Dikkat çeken tanıtım fragmanında da Oktay Usta alışveriş yaparken görülüyor. Ancak yorgunluğa dayanamayan Oktay Usta, uyuya kalır ve uyandığından onu bekleyen bir sürprizle karşılaşır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title