Haberler

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'dan Zorlu Kaçış

Güncelleme:

Başrolünü paylaştıkları "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi setinde aşk yaşamaya başlayan Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır, önceki akşam Ulus'ta bir mekanda yemek yedi. Basın mensuplarına yakalanmamak için Metin Şentürk'ten yardım isteyen ünlü çiftin yapmadığı kalmadı.

METİN ŞENTÜRK MİNİBÜS YOLLADI

Geçtiğimiz günlerde sabah vakti Kaynarca'nın evinden çıkarken görüntülenmeleri ile aşk yaşadıkları ortaya çıkan ikili, mekanda yaklaşık üç saat kaldılar. Yemek sonu mekandan çıkmaya hazırlanan sevgililer, dışarı basın mensuplarının kendilerini beklediğini öğrenince içeride bulunan Metin Şentürk'den yardım istediler.

KAPININ ÜSTÜNDEN ATLADILAR

İkili mekanın arka kapısından Ulus Parkı'na çıkan yoldan güvenliklerle yürüyerek Şentürk'ün gönderdiği minibüse binerek gazetecilere yakalanmadan kaçtılar. Parkın çıkış kapısının kilitli olmasından dolayı kapı üstünden atlamak zorunda kalan ikilinin, zorlu kaçışları çok konuşulacağa benziyor.

''BEN BİR ŞEY GÖRMEDİM Kİ''

Kaynarca ve Çakır'ın kaçmasına yardım eden sanatçı Metin Şentürk, çıkışta gazetecilerin ikilinin kendi minibüsü ile kaçmasına yardım etmesi ile ilgili sorulara; "Ben bir şey görmedim ki" diyerek cevap vermesi kahkahalara neden oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oktay Kaynarca Metin Şentürk Deniz Çakır Ulus Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (19)

ONE ON ONE:

Amerikan dizi aktör ve aktrislerine özeniyorlar ama bunlar dördüncü sinif aktörcük ve aktristcïk :)))))) küçük ''ï'' ye dikkat :)))))))))))

14
2
yanıtYanıtla
Neşe...:

Türkiye de diziler artik türk miletin ahlakini bozuyor.ne bu ya ..aşk kelimesini bu kadar hafife almayin..bunlarin ki aşk dexil..tam rezilik

12
0
yanıtYanıtla
dürbünlü-kemal:

bunlari türklükten atalim.

7
5
yanıtYanıtla
yozgatliMobil-ANDROID:

turkiyeden ve insan olmayan irkci halkindan nefret ediyorum .youtubeden herhangi bir videoda allttaki yorumlara bakarsin hep Argo boluculuk siddet ayrimcilik pislik.burdaki haber yorumlarina bakarsin hep siddet ayrimcilik Argo sozler boluculuk .bu nedir yaa.cahil bir milletiz okumuyoruz ogrenmiyoruz hep kulaktan dolmalarla Gaza getiriliyoruz.Allah simdiki bu nesli cahil kalmasini saglayan okumayi egitimi ogretmeyen atalara rahmet etmesin.cok sinirliyim yaa.ulke elden gidiyorr avanaklar gerizekalilar kendinize gelince artik .Turk Kurt laz cerkez diye bir sey yok yok yok .ayrimcilik yapmayinn yeterrrr !!!!

9
0
yanıtYanıtla
EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ:

meryem çakırbeyli FENAAAAAA

8
0
yanıtYanıtla
GAZETECİLERE ÖNERİM:

KARKI KOCA MAFYA BUNLAR UZAK DURUN VESSELAM

7
1
yanıtYanıtla
ÇIRPINIRDI KARADENİZ:

mafya aşkı

6
1
yanıtYanıtla
ÇAKIR:

bunların çocuğu çok tatlı olur

6
1
yanıtYanıtla
EDHO ATV:

izledigimiz tek dizi

6
0
yanıtYanıtla
eğlencelik olabilir:

eğlencelik mi, evlenmelikmi önce onu bilmek gerekir,

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title