Haberler

Oktay Aydın İle Kariyer Planlaması

Güncelleme:

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen, Oktay Aydın'ın verdiği seri konferanslar 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında yapıldı.

"Kariyer Planlaması ve Sınav Başarısı " konulu konferansın birinci oturumu saat 8.45'te ortaokullara verilirken ikinci konferans saat 10.45'te liselere verildi. Açış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı öğrencilere hitaben, her şeyi siz değerli öğrencilerimizin daha iyi bir gelecekte yaşaması için yapıyoruz. Bütün bu sunumlar, davet edilen konuklar, yapılan projeler yalnızca sizin mutlu olmanız, başarılı olmanız içindir. Başarılı ve mutlu olacağınıza inancımız tamdır…" dedi.

Oktay Aydın dikkat çekici ve hareketli konuşmasında sık sık salondakileri de konuşmaya dahil etti. Özellikle planlamada daha profesyonel davranışlar ve taktiklerden bahsetti. SBS ve LYS'de çıkan soruların analizleriyle birlikte nasıl bir ders çalışma planı yapılacağı ve nasıl hazırlanılacağı konusunda hayattan örnekler verdi. Akılda kalıcı öykülerle mesajlarını veren Oktay Aydın Tokat'lı öğrencilerin dikkatlerine ve hür iradeli, zekice katılımlarına hayran kaldığını bildirdi.

İlimizin çeşitli okullarında katılan öğrencilerin soruları ve yorumlarıyla renk kattığı sunum hem hareketli hem de çok verimli oldu. Öğrenciler, buna benzer programların daha sık yapılmasını, öğrencilerin fikirlerine daha fazla dikkat edilmesini istediler. Hem konuşmacıya hem de İl Milli Eğitim Müdürüne öğrencilerin samimiyetle teşekkür etmeleri de dikkatlerden kaçmadı.

OKTAY AYDIN KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümün bitirdi.

Newyork Üniversitesinde Siyaset Bilimi okudu

Yıldız Teknik Üniversitesinde Eğitim Bilimleri alanında yüksek lisans yaptı.

Bahçeşehir Üniversitesinde Öğrenci Dekanlığı, Bilgi Üniversitesinde Kurumsal İletişim Direktörlüğü yaptı.

1986'dan bu yana iletişim, kariyer tasarımı, gelecek ve insan gibi konularda yazılar yazıyor, tv programları hazırlıyor ve konferanslar veriyor.

Halen EGK Eğitim Gelecek Kariyer Portalını yönetiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Oktay Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title