Haberler

İstanbul'da Şafak Vakti Terör Operasyonu: 1 Polis Yaralı

Güncelleme:

İstanbul polisi, sabaha karşı Okmeydanı'nda operasyon başlattı. Çok sayıda Özel Harekat polisinin de destek verdiği operasyonda 1 polis yaralandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Okmeydanı'nda operasyon başlattı.Çok sayıda özel harekat polisi de destek verdiği operasyonda 1 polis memuru yaralandı.

SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde araçlarla çıkan polis ekipleri, saat 04.00 sıralarında Okmeydanı'na geldi. Operasyonda önceden belirlenen bir gecekonduya girmek isterken 1 el silah sesi duyuldu.

1 POLİS YARALI

Kısa süreli panik yaşanırken, bacağından yaralanan polis memuru meslektaşları tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı polis memuru ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bezmialem Vakif Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi"ne sevk edildi. Polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Okmeydanı Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

asdfvadsf:

kendini vuran salak

7
81
yanıtYanıtla
efrahim ekşi allah:

allah sızı utandırmasın yar ve tardımcınız olsun

70
10
yanıtYanıtla
erdem:

asıl terör akpdır bu porti tüm dünyayı karşına almış düşman kesti hal böyleikien elbette düşman durmaz en iyi olan şey önce yurtta sulh cihanda sulh oygulamasısır. bu akp herkesi terör yaptı

11
63
yanıtYanıtla
aa:

dogru soyluyon. askerini şehit eden pkk, polisini düşman gören chp zihniyeti, ve senin gibilerde vatan sever. ondan sonra ataturkun sözlerine devam. sayenizde ataturk bitti

yanıt13
yanıt1
İZMİRLİ:

önce konuşmayı yazmayı öğren. güzelim Türkçeyi katlediyorsun!!!

yanıt17
yanıt7
tarık:

hadi lan ordan gerizekalı. dünya müslümanlara kin kusacak. müslümanları katledecek ondan sonra akp katil. hadi ordan çapulcu seni. zaten bunlara böyle yapılmadığı kabahat.

yanıt17
yanıt3
fevzi:

erdemciğim sen neden kuyruğu dik geziyon? sizi 13 yıldır Türk halkı sandığa gömüyor halen utanmadan yorum yapmanız komik.

yanıt21
yanıt1
SEDAT:

erdem bız bu toprakları kan dokerek aldık bırı cıkmıs '' yurtta sulh cihanda sulh '' demis ole bişi yok yıne girerlerse topraklarımıza haklarını alırlar cıkarlar bız ne surıye gıbı topraklarımızı bırakıp kacarız nede vatanımızı bırakırız . gerekırse tasla saldırırız yınede bırakmayız .

yanıt7
yanıt1
KURT:

ŞEHİRLERDE TEMİZLENECEK, YAKINDA

59
3
yanıtYanıtla
Gerçekçi Mobil-IOS:

Bu ülkede akp nin mezhepçi politikaları nedenile aleviler ötekileştiriliyorlar bakın polis teşkilatına sokulmuyorlar devlet kademelerinden uzaklaştırdılar artık almıyorlar vali kaymakam vs. Buda gelecekte aynı kürtler gibi kendini ötekileştirilmiş hisederek bu ülkeye küsecekler doğal olarak.

12
45
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title