Haberler

Okmeydanı'nda Terör Örgütü Yandaşlarına Müdahale

Şişli Okmeydanı'nda yasa dışı gösteri yapan terör örgütü yandaşları ortalığı savaşa alanına çevirdi. Polis ekipleri atılan molotoflar nedeniyle yanmaktan son anda kurtulurken, terör örgütü yandaşının attığı molotof, binaya isabet edince polis anonsla tepki gösterdi.

Okmeydanı'nda özellikle hafta sonu yapılan yasa dışı eylemler, dün gece de devam etti. Piyalepaşa Caddesi ve Mithatpaşa Caddesi üzerinde toplanan terör örgütü yandaşları, cadde üzerini savaş alanına çevirerek, polisi molotof yağmuruna tuttu. Polis ise eylem yapan gruba, biber gazıyla karşılık verdi. Sokak aralarından slogan atan ve kurdukları barikatın arkasından polise taş yağdıran göstericilerin eylemi uzun süre devam etti. Eylemler sırasında göstericiler, polise taş, molotof ve havai fişekle saldırdı.

Yaşanan olaylar sırasında polis zaman zaman zor durumda kaldı. Göstericilerin attığı molotoflar, polisleri alevlerin arasında bıraktı. Sivil bir polis memuru atılan molotoflar nedeniyle yanmaktan son anda kurtuldu. Göstericilere gaz atan bir çevik kuvvet polisi ise az kalsın molotofların hedef oluyordu.

Öte yandan, polise molotof atan bir göstericinin, hedefini tutturamaması ise polisin anonslu tepkisine neden oldu. Polise atılan molotof binaya isabet edince, polis anons ederek tepki gösterdi. Gösterilerin sonunda cadde ise tanınmaz hale geldi. Atılan molotoflar sonucu bazı iş yerleri ile binalar zarar gördü. Eylemler gece yarısına kadar sürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Okmeydanı Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title