Haberler

Okmeydanı E-5 Yolunda Yaralamalı Kaza Trafiği Aksattı

Güncelleme:

Okmeydanı E-5 yolu üzerinde bir otomobile çarptıktan sonra aydınlatma direğini metrobüs yoluna deviren sürücü yaralandı.

5 yolu üzerinde bir otomobile çarptıktan sonra aydınlatma direğini metrobüs yoluna deviren sürücü yaralandı. Kaza nedeniyle, E-5 ve metrobüs yolunda trafik bir süre aksadı.

Kaza, Okmeydanı mevkii, Topkapı istikametinde saat 9.30'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, orta şeritte ilerleyen 34 ZA 5440 plakalı otomobilin sürücüsü 26 yaşındaki Kasım Güzeloğlu, sol şeritte ilerleyen 20 yaşındaki Hila Kıraç'ın kullandığı 34 TU 6297 plakalı otomobilin önüne geçti. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Kasım Güzeloğlu ters dönerek bariyerlere çarptı. Ardından metrobüs yoluna giren otomobil çarptığı aydınlatma direğini devirdi. Bu sırada, arkadan gelen Hila Kıraç'ın kullandığı otomobil de bir anda önüne geçen Güzeloğlu'nun aracına çarptı. Hurdaya dönen otomobilin içinde sıkışan Güzeloğlu, çevredeki sürücülerin yardımıyla çıkarıldı.

Kazayı gören bir sürücü, "Arkadaş biraz süratli gidiyordu. Herhalde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Arkadan da audi vurunca bariyerlere girdi. Devrilen direk metrobüs yoluna girdi. Trafik durdu. Zaten biz arkadaşı çıkarıp gerekli ilk yardımını yaptık" dedi.

Kazaya karışan cipin sürücüsü Hila Kıraç ise "Sol şeritte giderken orta şeritten önüme geçip bariyerlere çarptı, bende ona çarptım" diye konuştu.

Kazada yaralanan Kasım Güzeloğlu çevredekilerin yardımıyla yol kenarına çıkarıldı. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle E-5'te trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemi alarak trafiğin kontrollü geçişini sağladı. Kaza yapan araçlar çekicilere yüklenerek olay yerinden kaldırılırken, metrobüs yoluna devrilen aydınlatma direği de olay yerine gelen vinç aracılığıyla kaldırıldı.

(BB) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Okmeydanı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title