Haberler

Okçuluk Teşvik Müsabakası Yapıldı

Müsabakaya katılan sporcuların genel ve detay görüntüsü- Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Aysel Babagür röportaj- Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş röportaj - Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kardaş: - "İlimizde, çıtayı bir seviye daha yükselterek kendi tesislerimizde ve kendi imkanlarımızla okçuluk branşını müsabık sporcu yetiştirme seviyesine ulaştırdık.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Müsabakaya katılan sporcuların genel ve detay görüntüsü- Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Aysel Babagür röportaj- Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş röportaj - Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kardaş: - "İlimizde, çıtayı bir seviye daha yükselterek kendi tesislerimizde ve kendi imkanlarımızla okçuluk branşını müsabık sporcu yetiştirme seviyesine ulaştırdık. ve ilk defa birincisi düzenlenen teşvik müsabakamızı bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız" Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okçuluk Teşvik Kupası müsabakaları düzenlendi.İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak yaklaşık bir yıl önce okçuluk branşında faaliyetlere başladıklarını söyledi.İstanbul Okçuluk Vakfı sporcusu Aysel Babagür'ün Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde antrenörlüğe başlaması ile birlikte Tekirdağ'da okçuluk branşında ilerleme yaşandığını ifade eden Kardaş, "İlimizde, çıtayı bir seviye daha yükselterek kendi tesislerimizde ve kendi imkanlarımızla okçuluk branşını müsabık sporcu yetiştirme seviyesine ulaştırdık. ve ilk defa birincisi düzenlenen teşvik müsabakamızı bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız" dedi.Kardaş, Tekirdağ'da, geleceğin okçularını yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, şöyle konuştu: "Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Tekirdağ'da bizim arzumuz, amatör spor kulüplerinin de diğer branşların yanında okçuluk branşını da bünyesine tescil ettirmeleri ve il müdürlüğümüzün başlattığı bu branşı fazlalaştırıp çocuk ve gençlerimizi okçuluk branşımızda milli takıma yetiştirebilecek, milli takımda mücadele edebilecek seviyeye kulüplerimizle ulaştırmak olacaktır."Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Aysel Babagür de, müsabakanın Tekirdağ'da düzenlenen ilk okçuluk turnuvası olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: "Müsabakada yaklaşık 45 sporcu mücadele ediyor. Ağustos ayında Türkiye şampiyonası var federasyonumuzun faaliyet programında, bu yarışmanın bir ön seçmesini yapıyoruz. İnşallah ilk Türkiye yarışlarına da katılacağız bu vesileyle."

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title