Haberler

Okçuluk: Dünya Kupası 3. Ayak Müsabakaları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Turnuvadan detaylar Okçuluk Milli Takım Sorumlusu Göktuğ Ergin ile röportaj - Müsabakalar, olimpik ve makaralı yay bireysel 2. tur atışları ile takım ilk tur elemeleriyle sürdü Antalya'da düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası 3. ayak müsabakalarına olimpik ve makaralı yayda bireysel 2. tur atışları ve takım ilk tur elemeleriyle devam edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Turnuvadan detaylar

Okçuluk Milli Takım Sorumlusu Göktuğ Ergin ile röportaj - Müsabakalar, olimpik ve makaralı yay bireysel 2. tur atışları ile takım ilk tur elemeleriyle sürdü

Antalya'da düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası 3. ayak müsabakalarına olimpik ve makaralı yayda bireysel 2. tur atışları ve takım ilk tur elemeleriyle devam edildi.

100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde düzenlenen ve 83 ülkeden 565 sporcunun katıldığı organizasyonun 4. gününde, ilk olarak olimpik yay ve makaralı yay bireysel 2. tur elemeleri yapıldı. Elemelerde Türkiye adına yarışan 8 sporcu da rakiplerini geçerek, ilk 16'ya kalmayı başardı.

Öğleden sonra yapılan klasik yay ve makaralı yay ilk tur takım elemelerinde klasik yay kadınlarda İtalya'ya, makaralı yay erkeklerde Hindistan'a, makaralı yay kadınlarda ise ABD'ye yenilen Türk Milli Takımı, elendi. Klasik yay erkek takımı da elemeleri geçememişti.

Okçuluk Milli Takım Sorumlusu Göktuğ Ergin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, klasik ve makaralı yayda 8 sporcularının bireyselde yollarına devam ettiğini, yarın ilk 16 atışlarının yapılacağını söyledi.

Öğleden sonra yapılan dünya kupası ilk tur takım elemelerinde mücadele eden dört Türk takımının da elendiğini dile getiren Ergin, şöyle konuştu:

"Yarın yarışmalar devam ediyor. Hem bireyselde finale gitmek için 8 sporcuyla mücadele vereceğiz hem de öğleden sonra asıl odaklandığımız kota yarışması başlayacak. Klasik yay erkeklerde Hindistan ile klasik yay kadınlarda da Kazakistan ile kota mücadelesi vereceğiz. Ümit ediyoruz ki yarın sporcularımız daha iyi performans göstererek kotaları kazanacaklardır."

Müsabakalar, 19 Haziran'da sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title