Haberler

Okçular Vakfı Sahur Kupası

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti ile kulüp performans sporcuları, "Okçular Vakfı Sahur Kupası"nda yarıştı.

Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti ile kulüp performans sporcuları, "Okçular Vakfı Sahur Kupası"nda yarıştı.

Vakfın Okmeydanı'ndaki tesislerinde gerçekleşen müsabakalara, Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra milli okçular ve kulübün performans sporcuları katıldı.

Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan ile milli sporcu Evrim Sağlam arasındaki müsabakada, iki taraf da birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Müsabaka sonucunda dereceye giren yarışmacıları tebrik eden Erdoğan, okçuluk sporunun yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Erdoğan, vakfın mütevelli heyeti ile sporcuların kaynaşmasını amaçladıklarını aktararak, "Müsabakalar çok eğlenceli geçti. Umarım her ramazanda böyle sahur kupası yaparız. Okçuluk gerçekten çok keyifli bir spor. Gençlerimizin bu sporla tanışmalarını arzu ediyoruz, buradaki çalışmalarımız da bu yönde" diye konuştu.

Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız da vakıf yöneticileri ile sporcular arasında ekip ruhunu sağlamlaştırmak için düzenlenen kupa organizasyonunu önemsediklerini kaydetti.

Turnuvada, Muammer Yavuz ile Kemal Said, takım halinde rakiplerini yenerek birinci oldu.

Müsabaka sonrasında vakıf yöneticileri ile sporcular birlikte sahur yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Haydar Ali Yıldız Bilal Erdoğan Okmeydanı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title