Haberler

Okçular Kıyasıya Yarıştı

İhlas Koleji Redline Okçuluk Şampiyonası, İhlas Koleji’nde gerçekleşti.

İhlas Koleji Redline Okçuluk Şampiyonası, İhlas Koleji'nde gerçekleşti. Okçuluk Milli Takım Teknik Komite Üyesi Metin Gazoz, "Amacımız Avrupa Şampiyonası öncesi sporcularımızın performansını üst düzeye çıkarıp hazırlık yapmak" dedi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen İhlas Koleji Redline Okçuluk Şampiyonası, İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Spor Salonu'nda gerçekleşti. Sponsorluğunu Redline'ın yaptığı, klasik ve makaralı yay olmak üzere iki kategorinin bulunduğu turnuvada, İstanbul genelinden katılan bayan ve erkek sporcular kıyasıya yarıştı. Klasik Yay Büyük Bayanlar'da Ece Pekpostalcı, Klasik Yay Büyük Erkekler'de Batuhan Can, Makaralı Yay Büyük Bayanlar'da Dilara Sevindik, Makaralı Yay Büyük Erkekler'de ise Barış Tandoğan altın madalya kazandı. Takımlar kategorisinde ise, Klasik Yay Büyük Bayanlar'da, Klasik Yay Büyük Erkekler'de ve Makaralı Yay Büyük Bayanlar'da Demka Okçuluk altın madalya kazanırken, Makaralı Yay Büyük Erkekler'de ise İstanbul Okçuluk altın madalyanın sahibi oldu.

GAZOZ: "AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN HAZIRLIK YAPIYORUZ"

Okçuluk Milli Takım Teknik Komite Üyesi Metin Gazoz, sporcuların performansını üst düzeye çıkarıp, Avrupa şampiyonası için hazırlandıklarını belirterek, "Geleneksel hale gelmiş İhlas Koleji'nde gerçekleştirdiğimiz bu yarışma, 11-14 Aralık tarihleri arasında Adana'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nın ön seçmesi ve denemesi olarak düşünülebilir. Yaklaşık 96 sporcu ve 8 kulüp şeklinde bir yarışma organizasyonu. Amacımız Avrupa Şampiyonası öncesi sporcularımızın performansını üst düzeye çıkarıp hazırlık yapmak" diye konuştu.

ÖZAYDIN: "İYİ BİR MÜSABAKA OLDUĞUNA İNANIYORUZ"

İhlas Koleji Spor Koordinatörü Sadık Özaydın, "İhlas Koleji ve Redline olarak bu yıl ikincisini düzenliyoruz. 90'nın üzerinde sporcunun yarıştığı bir organizasyon. İyi bir müsabaka olduğuna inanıyoruz. Biz de İhlas Koleji Spor Kulübü olarak 17 sporcumuzla burada yarışıyoruz" şeklinde konuştu.

Dünya Şampiyonu Erdoğan Aygan, 2016 Paralimpik oyunları için hazırlıklara devam ettiğini belirtirken, Makaralı Yay Büyük Bayanlar'da bronz madalya kazanan Begüm Topkarcı ise, hedefinin kendi kategorisinde veya üst kategoride dünya şampiyonu olmak olduğunu söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Koleji İstanbul Okçular Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title