Haberler

Okan Kurt Çaldı, Demet Akalın Oynadı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan Demet Akalın, konser sonrası DJ kabinine geçen eşi Okan Kurt'ın çaldığı yerli ve yabacı pop şarkılar eşliğinde dans etti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan Demet Akalın, konser sonrası DJ kabinine geçen eşi Okan Kurt'ın çaldığı yerli ve yabacı pop şarkılar eşliğinde dans etti. Türk Pop müziğinin sevilen seslerinden Demet Akalın, Bodrum'da Club Posh'da sahne aldı. Üzerinde 81 yazan sahne kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıkan Akalın konserinde, eski ve yeni albümlerinden Sepet, Koltuk, Sabıka, Rekor, Aşkın Açamadığı Kapı, Tecrübe, Rota gibi şarkılarına repertuvarında yer verdi. Diğer konserlerinde olduğu gibi izleyicilere Doğum günü olan var mı diye soran Akalın, el kaldıranlara Öyle bedavaya olmuyor. Kimliğini veriyorsun canım. Çıkar kimliğini dedi. Bir hayranının kimliğini arabada kaldığını söylemesi üzerine Yalan. Arabada kalmış. Kimlikli doğum günü kutlanır karşılığını verdi. Kimliklerini kontrol ettiği hayranlarından doğum günü olanlara Akalın, kız erkek ayrımı yapmaksızın takılarından hediye etti. Akalın, erkek hayranlarına takıları verirken, Kız arkadaşlarınıza hediye edersiniz dedi. Akalın, ayrıca kendisine gönderilen şampanyaları da doğum günü ve balayı çifti olan hayranları arasında dağıttı.

Şarkılarıyla olduğu kadar Akalın, sahne performansıyla da hayranlarından tam not aldı. Hareketli parçalarda, izleyicilerde şarkıcıya bulundukları yerden zaman zaman eşlik etti.

ÖNCE EĞLENDİRDİ SONRA EĞLENDİ

Akalın konserin bitiminde DJ kabininin yanındaki locaya, eşi Okan Kurt ise dj kabinine geçti. Tatilciler Okan Kurt'un seçtiği yerli ve yabancı pop şarkılarda eğlencesine devam ederken, Akalın'da kendi dansçılarıyla eğlenceye katıldı. Bir süre sonrada işletmenin dansçıları şovlarına başladı. Akalın cep telefonu kamerası ile eşini görüntülerken bir ara yanına gelip ona eşlik etti. Sahnesinin ardından tatilcilerin eğlencelerine katılan Akalın, hayranlarının özçekim pozlarında da yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demet Akalın Okan Kurt Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title