Haberler

Okan, Eğitim Ateşini Yaktı

Güncelleme:

15. kuruluş yıldönümünde 17 bin öğrenciye ulaşan Okan Üniversitesi, 22 Eylül Pazartesi günü Tuzla Kampüsü'nde düzenlenen törenle 2014-2015 Akademik Yılı'na "merhaba" dedi.

Törende, eğitim ateşinin yakılmasının ardından bu yıl faaliyete geçen Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin ilk öğrencileri önlüklerini giydi. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, "Girişimci, çağdaş bilim insanları olacağınıza inanıyorum. Sadece Türkiye'de değil, dünyadaki sayılı hekimler arasına girerek ülkemizi gururlandıracaksınız" diye konuştu.

Okan Üniversitesi'nin Tuzla Kampüsü'nde düzenlenen törende konuşan Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, "İlk eğitim öğretime başladığımızda 85 öğrencimiz vardı. Şu anda yaklaşık 17 bin öğrenciye ulaşmış durumdayız. Sadece Mütevelli Heyetimiz ve Rektörümüz değil, hocalarımız, çalışanlarımız ve öğrencilerimizin bir takım ruhuyla çalışmasıyla bu noktaya geldik" dedi. Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut ise, "Biz sadece eğitim vermenin değil, araştırma yapmanın, yayın yapmanın, öğrencilerimizin etkinliklerini desteklemenin de bir üniversite için çok önemli olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu. Prof. Dr. Kut, üniversitenin tüm birimlerinin, hem öğrencilerin üniversite eğitimlerini başarılı bir şekilde almaları, hem de sorumlu birer yurttaş ve mutlu gençler olarak yetişmeleri için çalıştığını söyledi. Konuşmaların ardından 2014-2015 Akademik Yılı'nın ilk dersi, Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayfun Atay tarafından verildi. Atay'ın konuşması uzun süre alkışlandı.

Birlikte okudular, birlikte doktor olacaklar

Bu yıl eğitim öğretime başlayan Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin ilk öğrencileri, törenle önlüklerini giydi. Tıp Fakültesi'nin ilk öğrencileri arasında bugüne kadar ilköğretim ve liseyi birlikte aynı sınıflarda okuyan tek yumurta ikizleri İsmail ve Mehmet Hayta da yer aldı. Bugüne kadar birbirlerinden ayrılmayan ikiz kardeşler, "Birlikte büyüdük ve okuduk. Şimdi birlikte doktor olacağız" diye konuştular. İkizler, törenin ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih Baskan ile birlikte "selfie" çektiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Eylül Tuzla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title