Haberler

Okan Buruk: "Şehir Takımına Sahip Çıkmıyor"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, takım olarak şehirden maddi ve manevi destek alamadıklarını söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, takım olarak şehirden maddi ve manevi destek alamadıklarını söyledi.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Celal Doğan Tesisleri'ndeki sahaların elverişsiz olması nedeniyle, bugünkü antrenman Büyükşehir Belediyespor'a ait GASKİ Tesisleri'nde yapıldı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, şehirden maddi ve manevi destek alamadıklarını belirterek, "Geçen haftanın üzerimizde üzüntüsü oldu ama bunu attık. Tekrar bir haftaya başladık. Çalışıyoruz ama sahalarımızın zeminlerinde çok büyük sıkıntı var. Dün bir çalışmayı yaptık, birini yapamadık. Çok kötü bir zemin var. Günü bir çalışmayla geçirmek zorunda kaldık. Bugün buraya geldik. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

"İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ"

Buruk, Kasımpaşa'nın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Oyun ve takım kadrosu olarak baktığınızda tam olarak hak ettiği yerde olmayan bir takım. Çünkü çok kaliteli bir kadrosu var, beklentilerin altında kaldı ama her hafta her şeyi yapabilecek bir takım. Geçen hafta Trabzonspor maçında da gördük. İyi bir takıma karşı oynayacağız, onu biliyoruz. İyi mücadele etmemiz gerekiyor. Gerçek kimliğimizi sahaya yansıtmamız gerekiyor. Özellikle mücadele yönümüzün yüksek olduğu maçları kendi lehimize çevirmeyi başardık. Şanssız bir şekilde kaybettiğimiz maçlar da oldu ama hep oyunun içinde olduk. Geçen hafta bir düşüş gördük. Başakşehir maçında, özellikle maçın ilk yarısı rakibe fazla tepki vermedik. Onlar kadar koşmadık, onlar kadar mücadele etmedik. Hareketli değildik, bu da bize mağlubiyeti getirdi. O yüzden bu hafta daha dirençli, daha istekli, kendi sahasında daha fazla mücadele eden bir Gaziantepspor olacaktır. Oyuncularımızla bunu paylaştık. Geçen haftaların tabii ki üzüntüsü var ama tekrar bir galibiyet önceki iki haftayı unutturacaktır. Ona göre hazırlanıp maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

"ŞEHİR TAKIMINA SAHİP ÇIKMIYOR"

Buruk, ekonomik anlamda ligin en tutumlu takımlarından biri olduklarını dile getirerek, "Ama şu da var ki; çok isteyen, her şeyini veren, sahaya çıktığında her şeyin en iyisini yapan bir oyuncu grubu var. Bir takım olgusu oluşturduk. Genç ve yeni bir takımız. Özellikle ligin başında 18 tane yeni transfer yapmıştık. Yine devre arasında yaptığımız transferler oldu. Olduğu gibi yenilenmiş bir takım. Çok az para harcamış bir takım. Birkaç maç dışında çok fazla taraftar desteği olmayan bir takım. Özellikle iç sahada taraftar avantajı olmayan bir takım. İnşallah bunu bu hafta tersine çeviririz. Onları maça bekliyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen şehirden de hem maddi hem de manevi çok fazla destek almıyoruz. Bütün bu olumsuzluklara rağmen baktığımızda 27 puan çok iyi. Özellikle 30 puanın üstüne çıkıp alt taraflardan bağımızı tamamen koparmamız gerekiyor" diye konuştu.

Gaziantesporlu futbolcu Elyasa Süme ise, eksi takımına karşı oynayacaklarını hatırlatarak, rakiplerinin güçlü olduğunu söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Okan Buruk Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title