Haberler

Okan Bayülgen Harran Üniversitesi'nde

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Harran Üniversitesi Avrupa Gençlik Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte öğrencilerle buluştu.

Gençlik Konseyi, ilginç bir uygulama ile öğrencileri kollarına mühür vurarak içeri aldı.Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Harran Üniversitesi Avrupa Gençlik Kulübü’nün düzenlediği söyleşide öğrencilerle buluştu. Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’ndaki söyleşiye Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve çok sayıda akademisyenin yanı sıra öğrenciler katıldı. Gençlik Konseyi ise, ilginç bir uygulama ile bilet alan öğrencileri kollarına mühür vurarak içeri aldı. Bazı öğrenciler ise bu duruma tepki gösterdi. Saat 12.30’da başlayan söyleşi, yaklaşık 4 saat sürdü. Öğrencilerle dolu dolu ve eğlenceli dakikalar geçiren Bayülgen, öğrencilerin sorularına verdiği cevaplarla ise salondakileri kahkahalara boğdu.

Harran Üniversitesi’nin çok güzel bir üniversite olduğunu, bu kadar güzel bir üniversite beklemediğini söyleyen Bayülgen, Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’ya teşekkür etti. Bayülgen, ilk kez bir rektörü bu kadar samimi bulduğunu da söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Halil Mutlu Harran Üniversitesi Okan Bayülgen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title