Haberler

Balıkesirsporlu Okan Atay, Sağlığına Kavuşuyor

Güncelleme:

Balıkesirspor'un eski oyuncusu ve teknik direktörü Okan Atay'ın, Özel Sevgi Hastanesinde geçirdiği başarılı ameliyat sonrasında sağlık durumu iyiye gidiyor.

Balıkesir spor'un eski oyuncusu ve teknik direktörü Okan Atay Özel Sevgi Hastanesinde geçirdiği başarılı bir ameliyat sonrasında sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucunda başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşan Okan Atay'ı Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Balıkesir Şube Başkanı H. Cengiz Güneş ziyaret etti.Atay'a üzerinde ismi yazılı olan 8 numaralı formayı hediye eden Cengiz Güneş tüm Balıkesir'de ki tüm spor camiasının geçmiş olsun dileklerini iletti. Balıkesirspor'u takip ettiği söyleyen Okan Atar "Playoff lar da başarılı olup yeniden özlediğimiz Süper Lige çıkacağımızdan eminim.Allah yardımcımız olsun." dedi.Okan Atay Balıkesirspor'un yanı sıra M.Kemalpaşa,Marmaris Gençlik,Bulancak,Kastamonu ve Sındırgı Belediyespor'da antrenörlük yaptı.Uzun yıllar Balıkesirspor'da top koşturan forma terleten Atay Bursa Merinos ve Gönenspor'da da futbol oynadı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesirspor Cengiz Güneş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title