Haberler

Oıcc Genel Sekreteri Pamukkale'den Memnun Ayrıldı

İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı (OICC) Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı, ailesiyle birlikte 1 haftalık tatil için geldiği Denizli'de Pamukkale ve Karahayıt'ta tatil yapıp, termal sulara girdi.

İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı (OICC) Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı, ailesiyle birlikte 1 haftalık tatil için geldiği Denizli'de Pamukkale ve Karahayıt'ta tatil yapıp, termal sulara girdi.

Kutsal topraklarda 6 yıl Medine, 9 yıl Mekke Belediye Başkanlığı yapan İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı'nın (OICC) Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı, Karahayıt'ta 1 hafta ailesiyle birlikte termal tedavi amaçlı konakladı. Termal sağlık açısından bölgeyi çok beğendiğini vurgulayan Omar'ı kaldığı otelden ülkesine AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin uğurladı.

Şifa merkezi Karahayıt'ın termal sularından çok memnun kalarak ayrıldığını aktaran Genel Sekreter Kadı, "Termal sağlık alanında tedavi amaçlı tercihimiz Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi oldu. Zengin termal sularından faydalandık. Kaldığımız otelin hem mimari yapısını hem de sağlık turizmine yönelik sunduğu imkanlardan çok memnun kaldık. Dahası Pamukkale İlçesi, termal zenginliğinin yanı sıra beyaz cennet Pamukkale ve tarihi antik şehirleriyle çok zengin bir yer. İnşallah ilk fırsatta yine Pamukkale ilçemize geleceğiz" dedi.

Termal sağlık turizminde Pamukkale İlçesi'ni tercih ettikleri için OICC Genel Sekreteri Kadı'ya teşekkür eden Başkan Gürlesin, kendilerini yine Pamukkale İlçesi'nde ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi. Başkan Gürlesin, "Pamukkale, zengin termal kaynakları ve tesisleriyle dünyaya sağlık dağıtan bir merkez. Pamukkale Belediyesi olarak termal sağlık turizmi potansiyelimizi, hem ülkemiz noktasında hem de dünya genelinde anlatmaya ve duyurmaya çalışıyoruz. Dahası termal sağlık turizmi noktasında marka kent olma yolunda önemli adımlar atıyoruz" dedi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Karahayıt Termal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title