Haberler

OHAL Uygulamasını Destekliyoruz

Güncelleme:

İDEKAD Genel Başkanı Elçin Çelebi IŞIK, Bakanlar Kurulunun aldığı Olağanüstü Hal' in ülkemizin geleceği için zamanında atılan doğru bir adım olduğunu ve desteklediklerini söyledi.

Milli iradeyi hedef alan kalkışmanın milletin iradesi ile bozguna uğratıldığının altını çizen İDEKAD Genel Başkanı Elçin Çelebi IŞIK, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yurt genelinde 3 ay süreyle OHAL uygulanması kararının, ülkemizin huzuru ve devletin bekası adına alınmış yerinde ve önemli bir tedbir olarak görüyoruz. OHAL uygulaması, milli güvenliğimize kast edenlere karşı devletimizin işleyişini hızlandıracaktır." dedi.

Devletin her kademesine sinsice sızan FETÖ terör örgütü üyelerinin temizlenmesi için en uygun yönetimin OHAL olduğunu belirten IŞIK, bu karar ile Türkiye' nin geleceğe daha umutla bakacağını ve 15 Temmuzdaki benzeri alçakça kalkışmaların bir daha yaşanmayacağını belirtti.

Bu süreçte iş dünyasına çağrıda da bulunan IŞIK, "OHAL sürecinde iş dünyası olarak herkes üzerine düşen gayreti göstermeli ve ülkemizin kalkınması için üretime devam edilmeli" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Çelebi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title