Haberler

    Sevilla Oğuzhan Özyakup için 12 Milyon Euro Teklif Etti

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'a İspanya'nın Sevilla kulübü 12 milyon Euro teklif etti.

    Son iki sezonda Demba Ba, Atınç Nukan, Ersan Gülüm ve Jose Sosa'yı cazip bonservis bedelleri karşılığında satan Beşiktaş Yönetimi yine astronomik bir teklifle karşı karşıya kaldı. Avrupa'da yakaladığı başarılar ve yüksek bedeller karşılığında sattığı oyuncularla dikkatleri üzerine çeken Sevilla Kulübü, Oğuzhan Özyakup için dün siyah-beyazlılara resmi teklifte bulundu.

    12 MİLYON EURO REDDEDİLDİ

    Uzun yıllardır İspanyol kulübünün sportif direktörlüğünü yürüten dünyaca ünlü yetenek avcısı Monchi'nin son gözdesinin Oğuzhan olduğu ortaya çıktı. Monchi'nin özel isteğiyle harekete geçen İspanyol ekibinin, Beşiktaş'a 12 milyon Euro civarında bir teklif sunduğu belirlendi.

    Başkan Fikret Orman'ın, Beşiktaş'ın en önemli isimlerinden biri olan Oğuzhan için yapılan 12 milyon Euro'luk teklifi yeterli bulmadığı öğrenildi. Milli futbolcuyu gelecekte çok daha cazip bir bedel karşılığında elden çıkarmaya sıcak bakan Orman'ın, Oğuzhan'la ilgilenen Inter ve Monaco'nun tekliflerini de beklediği ifade edildi.

    Yakın çevresine, "20 milyon Euro'dan aşağıya Oğuzhan'ı bırakmam" diyen Fikret Orman'ı ikna etmek için Sevilla'nın gerekirse bu teklifi 15 milyon Euro'ya çıkarabileceği ileri sürüldü. Sevilla'nın transferin son gününe kadar Oğuzhan'ı La Liga'ya götürmek için siyah-beyazlı kulüple pazarlık yapacağı da belirtildi.

    GÜNEŞ'E SORULACAK

    Orta sahayı Talisca ile takviye eden ve Gökhan İnler ile de ilgilenen Beşiktaş Yönetimi, Sevilla'nın teklifini 15 milyon Euro'ya çıkarması halinde Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüşerek Oğuzhan'ın transferi için fikrini soracak. Başkan Orman, Oğuzhan gitmek istemediği sürece Sevilla'nın teklifine olumlu yanıt vermeyeceği aktarıldı.

    PARLATIP SATIYOR

    Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, dünya futbolunun en önemli ve en başarılı yetenek avcılarından biri olarak gösteriliyor. Geçmişte Alberto Moreno, Ivan Rakitic ve Federico Fazio'yu 46 milyon Euro karşılığında satan Monchi; Alvaro Negredo, Jesus Navas, Geoffrey Kondogbia ve Gary Medel'in satışından da Sevilla'ya toplam 78 milyon Euro kazandırdı.

    Monchi geçen sezon yine çok cazip bonservis bedelleri karşılığında Sevilla'ya getirdiği futbolculardan Carlos Bacca'yı 30 milyon Euro'ya Milan'a, Aleix Vidal'i 17 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya satmayı başarmıştı.

    Coke, Carrico, Vitolo, Iborra, Cristoforo, Krychowiak, Banega, Tremaulinas, Mariano, Rami, Escudero, Krohn-Dehli ve Konoplyanka da Monchi'nin, Sevilla'ya kazandırdığı oyuncular arasında yer alıyor.

    Sezon başında Sevilla ile yol ayrımına gelen Monchi, kulüp tarafından ikna edilmişti.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Oğuzhan Özyakup Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title