Haberler

    Oğuzhan'a Dev Talip

    Oğuzhan'a Arsenal kancası... İngiliz kulübünün scout ekibinin başarılı ismi Jürgen Kost eski futbolcuları Oğuzhan'ın performansını yakından takip ettiklerini ifade ederek, "Eğer gerekli bölge için oyuncu ihtiyacımız olursa Oğuzhan Arsenal'e geri dönebilir" ifadesini kullandı.

    Oğuzhan'a Arsenal kancası... İngiliz kulübünün scout ekibinin başarılı ismi Jürgen Kost eski futbolcuları Oğuzhan'ın performansını yakından takip ettiklerini ifade ederek, "Eğer gerekli bölge için oyuncu ihtiyacımız olursa Oğuzhan Arsenal'e geri dönebilir" ifadesini kullandı. Arsenal scout ekibinin en önemli isimlerinden biri olan Jürgen Kost, "Oğuzhan Özyakup gerçekten yüksek standartları olan bir oyuncu. Performansını yakından gözlemliyoruz. Arsenal'a geri dönmesiyle ilgili olarak kesinlikle olumsuz birşey söyleyemem. Bazen gerekli bölge için oyuncu araması yapıyorsunuz. Böyle bir durumda Oğuzhan da imkanlar dahilinde ilerleyen yıllarda Arsenal'a geri dönebilir. Bu bir sürpriz olmaz" ifadesini kullandı.



    EN AZ 15 MİLYON EURO TALEP EDİLECEK

    Beşiktaş ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Oğuzhan'ı takımda tutmak isteyen yönetimin yıldız oyuncu için en az 15 milyon Euroluk bir bonservis bedeli istediği öğrenildi. Oğuzhan'ın Arsenal dışında İngiliz kulüplerinden Manchester United ve Tottenham ile İtalyan kulüplerinden Inter'in de takibinde olduğu biliniyor. Beşiktaş Yönetimi'nin Oğuzhan için astronomik bir rakam sunulduğu takdirde nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.



    BU SEZON LİGDE 3 GOLÜ VAR

    Kartal'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup bu sezon 25 resmi karşılaşmada forma giydi. Yıldız oyuncu ligde oynadığı 17 maçta 3 gol kaydetti.



    GÜNEŞ'İN BANKOSU

    Geçmiş sezonlara göre performansında bir düşüş gözlenen Oğuzhan buna rağmen Güneş'in vazgeçilmez isimlerinden biri.



    Kaynak: Takvim

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title