Haberler

Oğuzeli MYO Öğrencileri Macera Parkı'nda

Güncelleme:

Öğrenciler kampın birinci günü Alleben Göleti'nde dragon kano eğitimi alarak kendi aralarında yarış yaptı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu TDP Koordinatörü Öğr. Gör. Yasin Eroğlu ve Adalet Programı Öğr. Gör. Gülsüm Günbala Güven'in organizatörlüğünde Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencileri için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Erikçe Macera Parkında toplam 84 öğrenciyle iki gecelik kamp düzenlendi.

O günün akşamında kamp alanına giderek çadır hayatıyla tanıştılar ve akşam yemeğinden sonra kamp ateşi yaktılar. Kamp liderleriyle birlikte ateş başında çeşitli oyunlar oynayıp şarkı söylediler. Kampın ikinci gününde ise öğrenciler kahvaltı sonrası kuvvet, dayanıklılık, denge ve esneklik gerektiren parkurlardan geçerek; okçuluk, kule tırmanışı, bocce gibi oyunlar oynayarak kendi aralarında yarıştı.

Bu tarz etkinliklerin öğrencilerin kişilik gelişimlerine ve sosyal gelişimlerine çok büyük katkısı olduğunu söyleyen Öğr. Gör. Yasin Eroğlu, "Öğrencilerimle birlikte okul haricindeki bu tarz etkinliklerde bulunmaktan ve öğrencilerim için sorumluluk alarak onlara böyle organizasyonlar düzenlemekten mutluluk duyuyorum. Sadece kağıt üzerinde mezun olup gitmelerinden ziyade onların ileriki zamanda geriye dönüp baktıkları zaman Gaziantep'i, Gaziantep Üniversitesi'ni, yüksekokulumuzu ve bizleri böyle güzel anılarla hatırlamasını isterim" dedi.

Öğrencilerin hayatlarının en akılda kalıcı ve yaşamlarına yön veren dönemlerinden birinin üniversite hayatı olduğunu belirten Öğr. Gör. Gülsüm Günbala Güven, bu gibi farklı etkinliklerin, öğrencilerin yoğun ders ve sınav temposu dışında hem eğlenceli zaman geçirip hem de yaşamda karşılaşabilecekleri bazı zorluklarla başa çıkabilmeyi öğrenmelerine vesile olduğunu ifade etti.

Öğr. Gör. Güven ayrıca etkinliği koordine eden Oğuzeli MYO Müdürü Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz' a, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hülya Yıldız' a, Spor Koordinatörü Halil Başkılıç'a, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan bütün öğrenci liderlerine ve etkinlik esnasında ziyaret eden Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title