Haberler

Oğuzeli Belediye Başkanı Öztekin, Milletvekillerine Hizmetlerini Tanıttı

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, ilçe genelinde yaptığı hizmetleri ve yatırımları AK Parti Gaziantep milletvekillerine tanıttı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, ilçe genelinde yaptığı hizmetleri ve yatırımları AK Parti Gaziantep milletvekillerine tanıttı.

Oğuzeli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, hizmet gezisine Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Ali Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, il yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Taşdemir, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Oğuzeli Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Program kapsamında ilçenin ilk sosyal tesisi, Oğuzeli Engelsiz Yaşam Merkezi, hayırsever iş adamının yaptırdığı cami, yeni Makine İkmal Müdürlüğü, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu, yeni belediye hizmet binası ve nikah salonu gezildi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, gezi sonrasında yaptığı açıklamada, ilçede yapılan hizmetleri beğendiklerini ifade ederek, hizmetlerinden dolayı Başkan Öztekin'e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Milletvekili Mehmet Sarı ise yaptıkları gezi sonrasında ilçede büyük değişim olduğunu gördüklerini belirtti.

Gerek hizmet binaları gerekse çevre düzenlemeleriyle ilçede büyük bir değişim yaşandığını hissettiklerini dile getiren Sarı, "Bu da bizi fazlasından memnun etmiştir. Demek ki insanların gönlünde o memlekete hizmet etme aşkı varsa bunları icraata geçirmede azim ve kararlığı gösterdiği zaman hizmetle buluşabiliyor" dedi.

Belediye Başkanı Öztekin ve ekibini kutlayan Mehmet Sarı, ilçede güzel hizmetler yapılması için TBMM ve Ankara ayağında Başkan Öztekin'e destek vereceklerini kaydetti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ise ilçede ciddi çalışmalar yapıldığını, mimari açıdan çok anlamlı projeler yürütüldüğünü vurguladı.

Bakbak, belediye hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise birlik ve beraberlik sonucunda meydana gelen hizmetleri hep birlikte gördüklerini dile getirdi, Belediye Başkanı Öztekin'i hizmetlerinden dolayı kutladı.

Milletvekili Ali Şahin de geçmişte köy görünümünde olan ilçenin Başkan Öztekin sayesinde nasıl bir kente dönüştüğünü gördüklerini aktardı.

Şahin de çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Bekir Öztekin'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Öztekin de hizmet gezisine katılarak kendisini onurlandıran milletvekillerine ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Diğer belediyelerle işbirliği ve uyum içinde çalıştıklarını bildiren Öztekin, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimizde 'Halkımız destek olursa 60 yılda yapılan iş kadarını 5 yılda yaparız' diye kendimize hedef koyduk. İnanıyorum ki, bu hedefimize ulaşmış olacağız. Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan, her zaman yanımızda olan milletvekillerimize, il başkanımıza, belediyelerimize teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan ayının tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Öztekin Gaziantep Ak Parti Oğuzeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title