Haberler

Oğuz Oktay Zin'in Babası Olarak Karşımıza Çıkacak

Güncelleme:

Usta oyuncu Oğuz Oktay'ın konuk olduğu Siya Mem-u Zin'in 50. bölümü bu akşam TRT6 ekranlarında seyirci ile buluşacak

1650-1707 tarihleri arasında yaşayan Kürt şairi Ahmed-i Hani'nin ünlü aşk destanı "Mem û Zin"den esinlenilerek televizyona uyarlanan ve Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe drama dizisi olan Siya Mem Û Zin'in 50. Bölümü bu akşam saat 20.15'de sevenleri ile buluşacak.

Usta oyuncu Oğuz Oktay, Siya Mem-u Zin dizisinin 50. Bölümüne konuk oyuncu olarak dahil oldu. Zin'in babası olarak karşımıza çıkacak olan Oktay, izleyicinin gönlünü bir kez de Siya Mem-u Zin dizisinde fethedecek.

Konakta düğün hazırlıkları vardır. Zin geceyi Mem'le geçirmiştir. Sabah uyandığında panikleyen Zin konağa döner ancak Beko'ya yakalanır.

Siti ile Tacdin evleniyor…

Tacdin'in düğünde bahşiş dağıtmaktan cebinde parası kalmaz. Gelin almaya giderken davulcu bahşiş bekler, parası kalmayan Tacdin'in imdadına Mem yetişir. Siti konaktan gelin olarak çıkarken, Mir ile Mem göz göze gelir. Tacdin'in nikâh şahidinin Mem olacağını öğrenen Mir sinirlenir, Gule Mir'i sakinleştirmeye çalışır. Düğünde Mir'in gözü, Mem ile Zin'in üzerindedir.

Siti'nin Tacdin'e düğün sürprizi ne?

Mem ile Tacdin düğünde konuşmalarını duyan Beko Mir'e, Mem ile Zin'in kendi aralarında sözlendiğini söyler. Mir'in Beko'ya tepkisi ne olacak?

Beko, Tacdin'i Mir'in gözünden düşürmek için Sedat'la beraber yeni oyunların peşindedir…

Aşkı için türlü zorluklara göğüs gerenlerin hikâyesi Siya Mem-u Zin 50.bölümü ile bu akşam TRT6 ekranlarında da 20.15'de seyirci ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Oğuz Oktay Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title