Haberler

Oğuz Haksever'in "Vesayet" Sorusu İhsanoğlu'nu Kızdırdı

Güncelleme:

NTV ekranlarında "Çatı Aday" Ekmeleddin İhsanoğlu'nu konuk eden Oğuz Haksever, aldığı yanıtla "Vesayet sistemi" sorusunu sorduğuna pişman oldu.

NTV'ye konuk olan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Oğuz Haksever'in "1982 anayasasında bir vesayet sistemi getirildi. Bunun en önemli aracı cumhurbaşkanı bir kontrol mekanizması. Siz seçilirseniz bu kontrol mekanizması devam edecek diye eleştiriler var" sorusu üzerine kızan İhsanoğlu "Sayın Gül’den mi devralacağım. Şimdi Abdullah Gül vesayet altında mı? Devleti kim idare ediyor 12 senedir. Bu soruda biraz mugalata var" dedi.

İhsanoğlu ve Haksever arasındaki bu diyalog, sosyal medyada da en çok paylaşılan videolar arasına girmeyi başardı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Oğuz Haksever Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (216)

Muhabbet:

Ekmelleddin Israil ve Amerikanin adamidir.

31
77
yanıtYanıtla
süleymansuleyman@hotmail.com:

görüyoruz kim israil ve abd nin adamı kimin cesare nişani var ?

yanıt0
yanıt0
son kale:

türkiyenin işte böyle bir cumhurbaşkanına ihtiyacı var allah razı olsun kulaklarımız dinleniyor bağırma yok argo konuşma yok tam beyefendi yolu açık olsun

80
27
yanıtYanıtla
zart:

hahaha tipik bir akp sersemlemesi...yumruk yemiş gibi oldu

34
61
yanıtYanıtla
İHSANOĞLU:

ya bu adam mükemmel.

61
28
yanıtYanıtla
reiiis çıplak:

ekmek için ekmeleddin laa yoruum nettin bu zamana kadar kimlerle nerdeydin.kim tutup getirdi seni kulagından herşeyden habersizdin.bu millette bu yaşa kadar ne hizmet ettin

48
40
yanıtYanıtla
tr:

DİNSİZLERE DEDİKODUCULARA HALKI AŞAĞILAYANLARA İNAT OYUM TAYYİP ERDOĞAN''A !!!

22
64
yanıtYanıtla
sultanmelek34@hotmail.com:

Kuran-ı Kreim''de Allah KUllarına dinsiz diyenlerin,müslüman olmalarına rağmen; dinden kendliernin çıkacağını kaydediyor.İşte Kuranın dini ile senin dinin..Takdir milletin.

yanıt0
yanıt0
EKMELEDDİNohndnhh@mynet.com:

ulan dinsiz diyorsun ekmel bey islam birliği başkanı.yuh milleti iyice enayi sanıyorsunuz be.aşağılamakta ne kadar haklıyız tescillendi.

yanıt0
yanıt0
mehmet fevzi altayemefey31@mynet.com:

terbiyesizce gıybet etme.ben dinsiz değilim,dedikoducu değilim ve Allah''tan korkar halkı aşağılamam...ama rte ye de oy vermem.oyun ekmelettin ihsanoğluna...mübarek gün insanlara salya sümük saldırma.

yanıt0
yanıt0
Tüm 216 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title