Haberler

Oğul Castro ve Korumaları Bodrum Tatilinde Ortalığı Birbirine Kattı

Güncelleme:

Bodrum'a tatile gelen Küba lideri Fidel Castro'nun küçük oğlu Antonio Castro, restoranda yemek yiyip eğlendi. Eğlence sonrası Castro'nun Türk koruması, muhabirlere saldırdı.

Bodrum'a tatile gelen Küba'nın efsane lideri Fidel Castro'nun küçük oğlu Antonio Castro Soto Del Valle, bir restoranda yemek yiyip eğlendi. Restorandan çıkarken DHA muhabirince görüntülen oğul Castro, öfkeyle restorana dönüp, bir süre bekledikten sonra aracıyla ayrıldı.

Castro'nun ayrılmasından sonra koruması olduğu öğrenilen biri Türk, diğeri Kübalı 2 kişi, kamera ve fotoğraf makinelerini almaya çalıştığı DHA muhabirine saldırdı.

12 KİŞİLİK YEMEKLE GRUP

Bodrum'daki 5 yıldızlı bir otele yakınları ve 3 koruması eşliğinde tatile gelen Küba lideri Fidel Castro'nun küçük oğlu Antonio Castro Soto Del Valle, dün gece, Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde Bodrum Kalesi manzaralı bir restoranda, Türk arkadaşlarının da aralarında bulunduğu 12 kişilik bir grupla yemek yedi.

KAÇTI

Küba Beyzbol Milli Takımı'nın doktorluğunu yapan Valle, balık yerken; yanında şarap içti. Eğlendiği görülen Castro, yemek sonrasında restoran çalışanlarına teker teker teşekkür etti. Ayakta durmakta güçlük çekmesine rağmen keyifli olduğu görülen oğul Castro'nun neşesi, saat 23.00 sıralarında yakınları ve korumaları ile restorandan ayrılırken kaçtı.

DHA muhabirlerinin kendisini görüntülediğini fark edince sinirlenen oğul Castro, restorana dönerek mutfağa girdi. Bir süre sonra restoranın önüne gelen otomobile binen Castro, işletmeden ayrıldı.

TEKME TOKATLI SALDIRI

Restoranda kalan adının H.K. olduğu belirtilen biri Türk, diğeri Kübalı 2 koruma, oğul Castro ayrılmasının ardından basın mensuplarını tehdit etti, hakaretlerde bulundu. İki kişi ardından DHA muhabirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı, kamera ve fotoğraf makinalarını almak istedi. DHA muhabiri Yaşar Anter, yumruk darbesiyle hafif yaralandı. Saldırıda bulunan iki korumadan Kübalı gözden kaybolurken H.K. de kimlik tespitinin ardından serbest bırakıldı. Castro'nun yanındaki grup ise bir minibüse binerek olay sonrası restorandan ayrıldı.

Castro'nun Yunanistan'ın Mikanos Adası'ndan 50 metrelik yatla Bodrum'a geldiği, kendisi ve yakınları için 5 süit oda ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fidel Castro Bodrum Küba Turizm Magazin Yaşam Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

komünistin zenginine ne denir???:

Vay be, gençliğimizin komünizmi ne hallere gelmiş be. . . Yav bunların bizdeki sahteleri süit odalarda yatanlara kapitalist, faşist falan derlerdi.

4
0
yanıtYanıtla
uyumlu:

Ellerine sağlık. Muhabir dediğin, fındık fıstık peşinde koşmaz. Hayatımız magazin oldu. birazda sosyal hayatın içinde olup, adam gibi haber yapsınlar. Bıraksınlar paparaziliği burası amerika değil.

0
1
yanıtYanıtla
yalan olan davalar...:

Che gibiler davası için ölürken Castro gibiler de içki içerek. . .

1
0
yanıtYanıtla
mike:

HABERCİLER İNSANLARI TAHRİK EDER İSE BÖYLE OLUR

1
0
yanıtYanıtla
ovvvvmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Turkiyede gelen gecene yer oldu heralde surekli bi yabanci turklere saldiriyo YETHER

1
0
yanıtYanıtla
Doggystyle:

Ay bu korumalar da. . .

0
0
yanıtYanıtla
realite:

vay be köministe bak para gani. . . nerden buldu acep. . . hani komünistlikte zenginlik yoktu. . . hepsi palavra. . . ha bu arada dövün şu leş kargasını. .

0
0
yanıtYanıtla
MESUT:

recep tayyip erdoğan da kübaya gitmiş Che nin heykeliyle resim çektirmişti Che nin kemikleri sızlamıştır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title