Haberler

Öğretmenlerden Öğrencilere Sopalı Koruma

Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı Sarıkaya köyünde görevli öğretmenler Eşref Şahin ve Mehmet Kaplan, evi köyün dışında olan öğrencileri yabani hayvanların saldırmaması için ellerinde sopalarla evine kadar bırakıyor.

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Sarıkaya köyünde görevli öğretmenler Eşref Şahin ve Mehmet Kaplan, evi köyün dışında olan öğrencileri yabani hayvanların saldırmaması için ellerinde sopalarla evine kadar bırakıyor.

Develi'nin Sarıkaya köyünde Eşref Şahin ve Mehmet Kaplan, okul çıkışında evleri köyün dışında bulunan öğrencileri ellerindeki sopalarla koruyor.

Öğretmenlerden Eşref Şahin, "Evi köyün dışında bulunan öğrenciler için köyün dışına çıkıyoruz. Öğrenciler küçük olduğu için köpekler ve yabani hayvanlar saldırabilir. Bu nedenle bizler de elimizdeki sopalarla hem kendimizi hem çocukları korumaya çalışıyoruz. Çocukları ailelerine sağ salim teslim ediyoruz" diye konuştu.

Öğretmenlerin bu duyarlılığı köylüler tarafından takdirle karşılanıyor. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kaplan Sarıkaya Kayseri Develi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title