Haberler

Öğretmenler, Valilik Önünde Bordrolarını Yaktı

İstanbul Valiliği önünde eylem yapan Eğitim-Sen üyesi öğretmenler, 2014 zamlarını protesto ederek bordrolarını yaktı.

İstanbul Valiliği önünde eylem yapan Eğitim-Sen üyesi öğretmenler, 2014 zamlarını protesto ederek bordrolarını yaktı.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan Eğitim- Sen üyesi yaklaşık 50 öğretmen, İstanbul Valiliği'ne yürüdü. "2014 sefalet zammına karşı bordrolarımızı yakıyoruz" yazılı pankart taşıyan grup, 2014 zamlarını protesto etti. Eylem sırasında polis valilik önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Basın açıklamasını okuyan Eğitim -Sen İstanbul 3 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Tosu, "Bugün elimizde yoksulluğun sömürüsünün belgesi olan bordrolarımızla alandayız. Ellerimizdeki bu bordrolar yıllardır biriken, ağırlaşan ekonomik ve soysal sorunlarımızın belgesidir. Duyulmayan sesimiz yok sayılan taleplerimizdir. Bugün burada tepkimizi koymak için valiliğin önünde bordrolarımızı yakıyoruz. Başta 2014 yılı enflasyon kayıtlarımız olmak üzere haklarımızın en kısa zamanda telafi edilmesini istiyoruz" dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından yanlarında getirdikleri bordrolarını yaktı. Eğitim -Sen İstanbul 3 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Tosu, 1 Mayıs'ta Taksim'e çıkacaklarının duyurusunu yaptı. Grup, daha sonra sessizce dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title