Haberler

Öğretmenler Köy Okulunu Boyatıp Öğrencilere Hediyeler Verdi

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos ilçesindeki Alparslan Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Kucak Köyü İlkokulu’nu boyayıp öğrencilere çeşitli malzemeler hediye etti.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos ilçesindeki Alparslan Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Kucak Köyü İlkokulu'nu boyayıp öğrencilere çeşitli malzemeler hediye etti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Kardeş Okul Projesi' kapsamında Kucak Köyü İlkokulu ile kardeş okul olan Alparslan Anadolu Lisesi'nin öğretmen ve öğrencileri, hemen harekete geçti. Kucak Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek eksiklerini tespit eden öğretmen ve öğrenciler, okulun boya badana işlerini ve Atatürk büstünün bakımını yaptırıp öğrencilere giysi ve çeşitli hediyeler verdiler. Alparslan Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Adem Bilici, kendisi gibi sıkıntılar çeken öğrencilere bir gün yardımcı olma hayali bulunduğunu belirterek, "Hayallerim gerçek oldu. Şu an çok mutluyum. Allah'a şükürler olsun bana ve arkadaşlarıma bugünleri yaşattı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Pınar Demir ve Büşra Yıldız'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öğretmen Büşra Yıldız ise, sene başında Patnos'a atandığını ve kendi okullarının fiziki şartlarının iyi olduğunu belirterek, "Bütün okulları aynı biliyorduk, ama değilmiş. Kardeş okulumuzu gördük ve gerçekten boya badana gibi birçok eksikleri vardı. Kendi aramızda ve öğrencilerimizden topladığımız paralarla eksiklerini giderdik. Patnos Gazeteciler Cemiyeti de bize öğrencileri giydireceklerini söylediler ve onlarda yaklaşık 70 öğrenciyi giydirdiler. Kendilerine de arkadaşlarım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kucak Köyü İlkokulu Müdürü Sena Taşdemir de, kardeş okula desteklerinden dolayı teşekkür etti. Taşdemir, "Okulun eski ve yeni hali arasında çok fark oldu. Okulunuzun boyanarak bakımının yapılmasından ve öğrencilerimize verilen hediyelerden dolayı mutlu olduk" ifadelerini kullandı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Patnos Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title