Haberler

Öğretmenler, Günlerini Şarkılarla Kutladı

Küçükçekmece'de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, ilçede çeşitli okullarda görev yapan müzik öğretmenleri meslektaşlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir kutlama programı düzenlendi. Programa, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Ali Osman Çolak, okul müdürleri ve ilçede görev yapan çok sayıda öğretmen katıldı.

"İNSANLIK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ MESLEĞİ ÖĞRETMENLİK"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından söz alan Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, "Öğretmenler hiçbir zaman emekli olmaz. Öğretmenler ölene kadar öğretendir. İnsanlık tarihinin en önemli mesleği öğretmenliktir. Avukatlar, doktorlar başarılıysalar, iyi işler yapıyorlarsa bunlar öğretmenleri sayesindedir" dedi.

EMEKLİ ÖĞRETMENLERE HİZMET ŞEREF BELGESİ

Programda öğretmenler; iki saat boyunca kah keyifli kah duygusal dakikalar yaşadı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi takdim edildi. Programda, TOKİ Avrupa Konutları Ortaokulu'nun hazırladığı barkovizyon gösterisi ve ilçede görev yapan en genç ve en kıdemli öğretmenin konuşmaları izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

MÜZİK ÖĞRETMENLERİNİN KONSERİ MEST ETTİ

Kutlama programına; ilçede çeşitli okullarda görev yapan müzik öğretmenlerinin verdiği konser damga vurdu. Halk, sanat ve pop müziğinden oluşan zengin repertuvarlarıyla, sevilen şarkı ve türküleri seslendiren meslektaşlarına öğretmenler de hep bir ağızdan eşlik etti.

Programda ayrıca öğretmenler günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Program, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreniyle son buldu.

YIKILAN ÖĞRETMEN EVİ YERİNE YENİSİ YAPILIYOR

İlçede depremde hasar görerek yıkılan Öğretmen Evi'nin yerine yenisinin temel atma töreni ise Küçükçekmece Belediyesi tarafından yarın Yeşilova Mahallesi eski öğretmenevinin orada gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Milli Eğitim Müdürlüğü Cemal Yılmaz Sefaköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title