Haberler

Öğretmenler Biraraya Geldi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte öğretmenler bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte öğretmenler bir araya geldi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, günün anlam ve önemine ilişkin olarak tüm öğretmenler adına İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman'a çiçek takdim etti. Öğretmenlere özel düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Mehmet Keleş de sürprizlerle karşılaştı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Pelemir salonunda öğretmenlere özel etkinlik düzenlendi. Düzce merkezde bulunan okul öğretmenlerin davet edildiği yemekli etkinlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tüm öğretmenler adına İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman'a çiçek takdim etti. Gecede bir konuşma yapan Başkan Mehmet Keleş, öğretmenleri toplumun aydın önderleri olarak nitelendirdi. Samimi bir ortamda geçen geceye, Düzce Vali Yardımcıları Selda Dural, Hasan Bağcı, Salih Karabulut, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin başta olmak üzere Düzce protokol üyeleri katıldı. Mazeretleri nedeniyle geceye katılamayan Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir de telgrafla kutlama mesajı gönderdiler. Gecede ilk konuşmayı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman Düzce genelinde eğitim alanındaki mevcut durumu ve yatırımları dile getirdi. Konuşma sırası Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e geldiğinde ilginç anlar yaşandı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan sürprizde, Başkan Mehmet Keleş'in askerlik hizmetindeki öğretmenlik günleri slaytlarla verildi. O dönemlerdeki öğrencisi ile öğrencilik dönemlerindeki öğretmeninin Başkan Mehmet Keleş'e ilişkin görüşleri geceye ayrı bir renk kattı. Slayt gösterisinin ardından konuşan Başkan Keleş, heyecanını gizleyemedi ve sürprizden etkilendiğini dile getirdi. Başkan Keleş öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada ' sizler ülkenin birlik ve beraberliğinin teminatısınız. Ülkenin geleceğini belirliyorsunuz. Toplumu aydınlatıyorsunuz' dedi. Başkanın konuşmasının bitiminde de oğlu Yasin Keleş çiçek takdim ederek sürprizi sürdürdü. Vali Yardımcısı Selda Dural da yaptığı konuşmada öğretmenlerin toplum içindeki ulvi görevlerinden söz etti. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, öğretmenler gününe özel Vali Yardımcısı Selda Dural ile Başkan Mehmet Keleş'e çiçek verdi. Geceye Düzce Belediyesi Müzisyen grubu Keman Kardeşler şarkılarla renk kattı. Öğretmenlerin yoğun katılım gösterdiği gece öğretmenlere hediye takdimi ile son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title