Haberler

Öğretmenler Akademisyenlerle Buluştu

Denizli’de eğitimin gelişmesi ve kalitesinin daha yukarılara taşınması için Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi işbirliği devam ediyor.

Denizli'de eğitimin gelişmesi ve kalitesinin daha yukarılara taşınması için Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi işbirliği devam ediyor.

Denizli geneli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile İmam Hatip Okulları Meslek Dersleri öğretmenlerine mesleki çalışmalar kapsamında "Din Eğitiminde Öğretmenin Rolü ve Sorumluluğu, Arapça Öğretimi ve Arapça Öğretiminde Mesleki Gelişim" konularında seminer verildi.

Merkezefendi Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ali Şahinarslan, semineri veren PAÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Kemal Göz, Yrd.Doç.Dr. Fatih İbiş, Yrd.Doç.Dr. Nuh Savaş ve öğretmenler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz seminerde yaptığı konuşmada, "İlimizde eğitimde dahil her alanda hızlı bir gelişme var. Eğitim alanındaki hızımızın daha da artması gerektiğine inanıyorum. Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımıza daha güzel mekanlarda eğitim öğretim yaptırmak zorundayız. Bunları yapamadığımız sürece hem vicdani hem de dini sorumluluklarımızı yerine getiremediğimizi kabullenmiş oluruz. Binanın güzel olması yetmiyor,içerisindeki öğrencilerimizin tam kapasite ile eğitim öğretim görmesi gerekir. Eğitim toplumun tüm bireyleri arasında konuşulan en büyük ortak noktadır. Öğretmenlerimiz eli öpülesi kişilerdir. Benim kanaatimde iyi kötü öğretmen yoktur" dedi.

Oğuz'un konuşmasının ardından Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri sunum eşliğinde öğretmenlere seminer verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Pamukkale Üniversitesi Mahmut Oğuz Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title