Haberler

Öğretmen Resul Yeşilyurt'un Hedefi Altın Madalya

Kütahya’nın Simav ilçesinde öğretmen Resul Yusuf Yeşilyurt, 4 yıldan bu yana her üç ayda bir düzenli olarak Kızılay’a kan bağışında bulunduğunu belirtti .

Kütahya'nın Simav ilçesinde öğretmen Resul Yusuf Yeşilyurt, 4 yıldan bu yana her üç ayda bir düzenli olarak Kızılay'a kan bağışında bulunduğunu belirtti .

Yeşilyurt"Bu gün 11'inci kez kan bağışı yapıyorum ve çok mutluyum. Bir ünite kan üç kişinin hayatını kurtarıyor. Türk Kızılay'ı tarafından 2016 yılının ilk 6 ayında 33 bin 768 kişiye bronz,gümüş ve altın madalya ile 458 kişiye de plaket verildi.Benim de hedefimde altın madalya var. Kan verilen insanın sağlığına katkıda bulunulduğu için manevi olarak kazanılan ödül de unutulmamalıdır. Tüm vatandaşlarımızı gönüllü ve düzenli kan vermeye davet ediyorum" dedi.

Kütahya Kan Bağış Merkezi personeli Doktor Sinan Dönmez, Simav'da üç gün kalacaklarını bu süre içinde yaklaşık 150-200 ünite kan bağışı alınabileceğini belirtti. Öğretmen Resul Yusuf Yeşilyurt'a da örnek davranışından dolayı teşekkür etti. Sönmez " Güvenli kan, düzenli kan bağışçı profili ile gerçekleşir. Bu anlayışla kurumumuza gönüllü olarak düzenli kan bağışında bulunan bağışçılarımıza anı olarak verilmek üzere ödül ve madalya verilmektedir 10 defa kan bağışı yapana bronz madalya, 25 defa kan bağışı yapana gümüş madalya, 35 defa kan bağışı yapana altın madalya, 45 defa kan bağışı yapana da plaket verilmektedir" diye konuştu. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilyurt Kütahya Kızılay Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title