Haberler

Öğretmen Olamayınca Stand Up'çı Oldu"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Bekir Develi'nin konuşmalarından detaylar-Katılımcılardan detaylar Tek kişilik gösteriler sunan Bekir Develi, üniversite öğrencilerine mezun olduktan sonra nelerle karşılaşabileceklerini anlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bekir Develi'nin konuşmalarından detaylar-Katılımcılardan detaylar Tek kişilik gösteriler sunan Bekir Develi, üniversite öğrencilerine mezun olduktan sonra nelerle karşılaşabileceklerini anlattı.Develi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri tarafından başlatılan "Bekir Develi ile Ünlü Mamuller Kariyer Sohbetleri" etkinliği kapsamında Trakya Üniversitesi Türkan Sabancı Kültür Merkezi'nde sahne aldı. Almanca öğretmenliği bölümünü bitirdiğini belirten Develi, "Eğitimini aldığım bu bölüm benim istediğim bir alan değildi. Küçüklüğümden bu yana insanlarla iletişim kurmayı, sohbet etmeyi ve buna benzer işler yapabileceğim meslekleri hayal etmiştim. Hasbelkader bu bölümde eğitim aldım. Aldım almasına ama KPSS'yi veremedim" dedi.Develi, şunları kaydetti: "KPSS'yi veremediğim için bir kuyumcuda çalışıyordum. Amatör olarak sahneye çıkmayı çok kez denedim, birçok gülünç durum yaşadık. Bir gün gazeteden aradılar. Çok sevinmiş ve şaşırmıştım. 'İstanbul'a gelir misin?' dediler. Para yok nasıl gideceğiz. Çıktığımız sahnelerden çekilmiş fotoğrafları gönderdik gazeteye. Ondan 15 gün sonra bir haberde gazetenin manşetine çıkmıştım. Allah bir kapı açıyor. Hayallerinizin peşinden giderken bazı gerçeklerle karşılaşacaksınız. Belki bu canınızı sıkacak bazen zor gelecek ama ne olursa olsun hayallerinizin peşinden gidin. Sevdiğiniz işi yapın bu sizi daha da mutlu edecektir."Gösteriyi Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Trakya Bölge Koordinatörü Fatih Ot ve öğrenciler izledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Türkan Sabancı Trakya Bölgesi Bekir Develi Up Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (1)

Murat Kahraman:

Çok başarılı biri bence.İyi ki öğretmen olmamış

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title