Haberler

Öğretmen Okulu Mezunları 40. Yılında Buluştu

Gaziantep Öğretmen Okulu mezunları, mezuniyetlerinin 40’ıncı yılında The Anatolian Otel’de bir araya geldi.

Gaziantep Öğretmen Okulu mezunları, mezuniyetlerinin 40'ıncı yılında The Anatolian Otel'de bir araya geldi. Gençlik yıllarını yad eden 40 yıllık mezunlar, çeşitli şehirlerden gelerek Gaziantep'te buluştular.

Gençlik yıllarından bu yana 40 yılın hasretinin olduğunu belirten Mehmet Memikbeşe, "Gençlik yıllarımızdan bu tarafa 40 yılın bir hasreti var, Özlemi var, hepimiz ayrı illerde, ayrı yerlerde, belki ayrı mesleklerdeyiz. Birçok insanımız emekli olmuş ama görüyorum ki hala öğretmen okulu yıllarının o duygularıyla beraberiz. 40 yıl önceki o güzel anılarımızı gençlik yıllarının meşakkatli yıllarını bu gün güzel anılar içerisinde yad ediyoruz. Aramızdan ayrılan rahmetli olan arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz" dedi.

Mezun olmanın 40. yılında dostlarla bir araya gelmenin sevincini yaşayan Seyfi Herdem, "1974-75 eğitim öğretim yılın da 4 sene yatılı okuduk ve mezun Bu sene tam 2015 yılı itibariyle 40. Senemiz, bunu birkaç yıl öncesinden düşünüyorduk, bir araya gelmeyi, fakat o kadar zaman geçmiş bir ömür her birimiz bir tarafa dağılmışız, birçok arkadaşımız öğretmenliği bırakmış, farklı meslek guruplarına geçmiş bir kısmı emekli olmuş çalışanlar var onlara ulaşmakta biraz zorlandık. Ama neticede evvelki sene bunun kurgusunu yaptık biraz hayal olsa da toplaya bildiğimiz arkadaşları toplayacağız, 40. Senemizde özellikle bir araya geleceğiz dedik. Geçen sene 39.senemizi yaptık, bu sene 40. Senemiz altın olmazda gümüş yılımız diyelim. İlk seneyi ve ikinci seneyi Gaziantep'te yapalım dedik. Ondan sonraki yıl dönümlerinde, Ürgüp ve çevresi Kapadokya gezisi ya da Antalya da buluşmayı düşünüyoruz. İnşallah sayıyı daha da çoğaltacağız ve bunu her yıl tekrarlayacağız" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title